VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion

VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion
📅 2024-07-27
Foto: IPJ Timiș
Șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș, au fost puse, miercuri, în aplicare. Vizate au fost șase persoane care le vindeau droguri consumatorilor din Timiș.

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au pus, miercuri, în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș.

Descinderile au avut loc la traficanți de droguri de mare risc.

Anchetatorii au aflat că, în perioada aprilie 2023 – martie 2024, șase persoane au deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri și substanțe psihoactive, către consumatori din județul Timiș.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 34 de doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, aproximativ 70 de grame de substanță activă pentru prepararea drogurilor, două cântare de precizie, 8.000 de lei, 2.000 de euro și zece telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar perchezițiile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

Aproape 9 milioane de euro pot fi accesați pentru înființarea sau renovarea cabinetelor stomatologice pentru copii

România se află pe ultimele locuri în Europa la numărul de consultații stomatologice anuale, din cauza costurilor ridicate și a procedurilor nedecontate. Accesul la servicii stomatologice este inegal, cu mari lipsuri în zonele rurale. Printr-un program desfășurat de Ministerul Investițiilor și Pr...

Accident într-o intersecție din Timișoara. Un bărbat a urcat la volan băut și drogat, distrugând un scuar

Accidentul, care a avut loc vineri, s-a produs la intersecția dintre Bd. Liviu Rebreanu și strada Salcâmilor, unde un bărbat a intrat cu mașina în scuarul care delimita sensurile de deplasare. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Cristian Măcelaru a dirijat Orchestra Națională a Franței la deschiderea Jocurilor Olimpice

Dirijorul român Cristian Măcelaru, născut în Timișoara, a dirijat Orchestra Națională a Franței la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris.

FOTO. Jocurile Olimpice, oficial deschise

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a început, vineri seara, cu un clip video care îl prezintă pe fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane purtând torţa olimpică prin capitala Franţei, potrivit AGERPRES.

Lucrări ale SDM în Timișoara, astăzi, 27 iulie

Sâmbătă, 27 iulie, au loc mai multe lucrări realizate de SDM Timișoara care vizează reparații de drumuri și reparații rutiere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..