VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion

VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion
📅 2024-04-19
Foto: IPJ Timiș
Șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș, au fost puse, miercuri, în aplicare. Vizate au fost șase persoane care le vindeau droguri consumatorilor din Timiș.

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au pus, miercuri, în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș.

Descinderile au avut loc la traficanți de droguri de mare risc.

Anchetatorii au aflat că, în perioada aprilie 2023 – martie 2024, șase persoane au deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri și substanțe psihoactive, către consumatori din județul Timiș.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 34 de doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, aproximativ 70 de grame de substanță activă pentru prepararea drogurilor, două cântare de precizie, 8.000 de lei, 2.000 de euro și zece telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar perchezițiile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

Sunteți așteptați să tricotați, croșetați sau brodați în aer liber, în Parcul Botanic din Timișoara, la Mend In Public Day

În acest weekend puteți participa la Mend in Public Day, o inițiativă internațională care îi încurajează pe oameni să fie creativi când vine vorba de micile reparații pe care le pot face hainelor lor, care în acest an se ține și la Timișoara. Scopul, spun organizatorii, este să le ofere oamenilor...

Cadavru în putrefacție descoperit în Bega. Poliția încearcă să afle cine e victima

Un cadavru în stare avansată de descompunere a fost descoperit vineri după-masă plutind în Bega. Poliția încearcă să afle identitatea victimei, cel mai probabil fiind vorba despre o femeie.

FOTO. De la securitate informațională la pictură. Adina Ștefănescu și-a prezentat expoziția la Muzeul Satului Bănățean

Casa Națională de la Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde găzduiește expoziția personală de debut a Adinei Ștefănescu. Picturile evocă amintirea satului bănățean de altădată, un loc idilic, de reîntoarcere la copilărie.

UPDATE. Mașină cuprinsă de flăcări, în urma unui accident produs după podul de la Albina. Patru persoane rănite

Accident produs vineri după-masă, în apropiere de localitatea timișeană Albina. După ce două mașini s-au ciocnit, una dintre ele a luat foc. UPDATE. Mașina a fost distrusă complet de flăcări

Idee de ieșire: Oradea aniversează 105 ani de intrarea trupelor române în oraș. Paradă militară, concert Andra și artificii

Sâmbătă, 20 aprilie, se împlinesc 105 ani de la eliberarea orașului Oradea. Sunt organizate mai multe evenimente, printre care o paradă militară, un concert Andra și retragere cu torțe și focuri de artificii - toate la aproximativ 3 ore distanță de Timișoara.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..