VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion

VIDEO. Percheziții în Timiș, la traficanți de droguri - Tion
📅 2024-09-08
Foto: IPJ Timiș
Șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș, au fost puse, miercuri, în aplicare. Vizate au fost șase persoane care le vindeau droguri consumatorilor din Timiș.

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au pus, miercuri, în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, în localități din județul Timiș.

Descinderile au avut loc la traficanți de droguri de mare risc.

Anchetatorii au aflat că, în perioada aprilie 2023 – martie 2024, șase persoane au deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri și substanțe psihoactive, către consumatori din județul Timiș.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 34 de doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, aproximativ 70 de grame de substanță activă pentru prepararea drogurilor, două cântare de precizie, 8.000 de lei, 2.000 de euro și zece telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar perchezițiile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

Ce facem astăzi, 8 septembrie 2024, în Timișoara?

Duminică puteți merge la mai multe concerte și proiecții.

Mesajul d-lui consul Pavel Ernest Dupta cu ocazia Zilei Independenței Republicii Macedonia de Nord

La data de 8 septembrie 1991, in urma unui referendum, poporul macedonean a votat cu 95,26 %pentru declararea independentei fata de fosta Iugoslavie, care era stat federal, luand nastere Republica Macedonia si devenind o democratie parlamentara suverana.

Concurs pentru școlile din Timișoara: pot câștiga un pachet de ateliere STEAM

Clubul de știință Mattika Explore organizează un concurs pentru școlile din Timișoara, în cadrul proiectului Știință Creativă. Câștigătoarea va beneficia de opt ateliere STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică).

Elena Lasconi, la Timișoara: „Îmi doresc o reformă profundă în România”

Elena Lasconi, candidata USR la președinția României, s-a aflat sâmbătă la Timișoara, alături de Dominic Fritz, unde cei doi au vorbit despre șansele USR la alegerile parlamentare și prezidențiale.

Atelier de educație pentru adolescenții în grija asistenței sociale

Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecția Copilului Timiş şi Clubul Lions Diamond Timişoara au colaborat pentru a ajuta copii și persoane adulte defavorizate, cum ar fi persoane vârstnice, victime ale violenței domestice, persoane cu nevoi speciale.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..