2.000 de cinematografe din toată lumea, dintre care unul din Timișoara, vor difuza în aceeași zi „Lacul Lebedelor” - Tion

2.000 de cinematografe din toată lumea, dintre care unul din Timișoara, vor difuza în aceeași zi „Lacul Lebedelor” - Tio
📅 2024-10-24
foto: organizatori
Aproape 2.000 de cinematografe din toată lumea vor difuza, în aceeași zi, spectacolul de balet „Lacul Lebedelor", producție a Operei Naționale din Paris. Va putea fi vizionat și la Cinema Timiș.

Duminică, 10 noiembrie, de la ora 16, publicul este invitat la Cinema Timiș pentru a viziona spectacolul „Lacul Lebedelor”, de Pyotr Ilyich Tchaikovsky.

Proiecția va prezenta cele patru zile de balet de la Opera Națională din Paris. Camerele de pe scenă urmăresc mișcările pline de grație ale dansatorilor în timpul spectacolului „Lacul Lebedelor”, oferind publicului o experiență cinematografică de neuitat.

Din distribuția spectacolului, regizat de Isabelle Julien, fac parte dansatorii Sae Eun Park, Paul Marque și Pablo Legasa. Vello Pähn a dirijat întregul spectacol.

„Lacul Lebedelor” spune povestea prințului Siegfried, care trebuie să-și aleagă o mireasă. Încercând să scape de realitate, el visează la o iubire perfectă. Tutorele său încearcă să-l readucă cu picioarele pe pământ și îi reamintește de îndatoririle sale. Într-o escapadă de vis, prințul o întâlnește pe Odette, o prințesă care a fost transformată în lebădă de puternicul vrăjitor Rothbart. Doar dragostea adevărată poate rupe vraja. Captivat, Siegfried îi promite lui Odette că o va salva și o invită la aniversarea sa. Pentru a-l păcăli pe prinț, vrăjitorul o trimite pe fiica sa, Odile, deghizată în Odette, pentru a-l seduce.

Biletele pentru proiecție pot fi achiziționate AICI.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

Ce facem astăzi, 24 octombrie 2024, în Timișoara?

Ateliere, recitaluri, piese de teatru, proiecții de film sau expoziții – sunt câteva dintre evenimentele la care puteți lua parte joi, 24 octombrie.

2.000 de cinematografe din toată lumea, dintre care unul din Timișoara, vor difuza în aceeași zi „Lacul Lebedelor”

Aproape 2.000 de cinematografe din toată lumea vor difuza, în aceeași zi, spectacolul de balet „Lacul Lebedelor", producție a Operei Naționale din Paris. Va putea fi vizionat și la Cinema Timiș.

Ajung la Timișoara primele 50 de insule de colectare a deșeurilor și care aduc facturi în funcție de cantitate

Timișoara va primi, în total, 100 de insule ecologice digitalizate în cadrul unui program național finanțat prin PNRR. Primele 50 ajung până la finalul acestei luni.

Bugetul UE pentru 2025: priorități în cercetare, sănătate, educație și climă

Parlamentarii europeni propun un buget de aproximativ 201 miliarde de euro, înaintea negocierilor cu statele membre. Este primul buget anual după revizuirea cadrului financiar multianual al UE și care include costuri mai mari decât cele anticipate pentru rambursarea dobânzilor aferente programulu...

VIDEO. Atac terorist lângă Ankara. O persoană s-a aruncat în aer

Atac terorist lângă Ankara, miercuri după-masă, la cea mai importantă uzină militară aero-spațială a țării. Cel puțin doi bărbați au deschis focul, iar unul dintre ei pare că s-a aruncat în aer. Autoritățile turce spun că există morți și răniți.

De la baroc la muzica secolului XX. Program artistic diversificat la Filarmonica Banatul în noiembrie

Continuă în luna noiembrie stagiunea 2024/2025 a Filarmonicii Banatul Timișoara, intitulată „Călătorii muzicale”, cu un program artistic diversificat. Acesta cuprinde lucrări din perioada barocului, clasicismului, romantismului până la muzica secolului XX.

Traseul liniei 9, scurtat și completat cu autobuz. Se înlocuiește o porțiune de șină

În zona Piața Gheorghe Domășnean - bulevardul Dr. Iosif Bulbuca (Liviu Rebreanu), se va înlocui linia de tramvai. Din această cauză, de vineri, timp de o săptămână și ceva, linia 9 de tramvai va avea un traseu scurtat, restul fiind preluat de un autobuz, linia 9B.

Timișorenii aleargă în weekend. Două evenimente sportive vin cu restricții de trafic

În weekend, în Timișoara au loc două evenimente de alergare. Vor fi, însă, și câteva restricții de trafic prin zona centrală. Atât sâmbătă, cât și duminică, acestea vor fi valabile în prima parte a zilei, dar cu intervale orare puțin diferite.

Se caută voluntari. Acțiune de ecologizare la Timișoara, pentru „transformarea orașului”

Primăria Timișoara organizează sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 10, o acțiune de ecologizare împreună cu volunarii.

Mai multe școli din Timiș au câștigat fonduri europene pentru îmbunătățirea calității educației

După o lună și jumătate de întârziere, Ministerul Educației a publicat lista finală cu proiectele pentru școli-pilot din țară, care au fost admise pentru finanțare prin PNRR în cadrul apelului „Granturi pentru unitățile de învățământ pilot”. Pe listă se află și mai multe școli din Timiș.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.