VIDEO 'Senzațional' Deși încă sub interdicție și cu un proces pe cap, Dan Diaconescu anunță lansarea OTV 2.0, mai 'tare' decât CNN

VIDEO 'Senzațional' Deși încă sub interdicție și cu un proces pe cap, Dan Diaconescu anunță lansarea OTV 2.0, mai 'tare'
📅 2024-09-21

Dan Diaconescu, fostul proprietar al televiziunii OTV, acuzat de act sexual cu minore și prostituție infantilă, are planuri mărețe. Fostul om de televiziune a dezvăluit în timpul unui live pe TikTok că vrea să lanseze versiunea 2.0 a postului OTV. Asta deși are interdicție să vorbească și are un dosar pe cap.

"

"Vreau să fie OTV în toate limbile pământului"

„Faceți ca și o afacere acolo. Îmi dați și mie ceva, dacă vreți să-mi dați. Un procent, dacă nu să fiți sănătoși. Vreau să fie OTV în toate limbile pământului. În această manieră în care eu cred, în care gândiți-vă încă o dată: CNN are acum 1.300 de corespondenți. Mă, vă dați seama dacă CNN va fura ideea mea și va avea 5 milioane de corespondenți care vor transmite cu telefonul mobil, fiecare ce vede pe țărișoara lui, pe continentul lor.

Eu cred că ar fi o bombă cu ceas. Acum, revenind la aceste discuții, cred că ar fi timpul să vă răspund la mesaje sau să vă spun despre cazul Elodia, dar sunt doar 6.200 (n.red de internauți care urmăresc live-ul).

Nu știu dacă debutul meu pe TikTok este unul onorant sau dezonorant. Este foarte ok, spun prieteni de-ai mei. Nu știu ce fac ceilalți când apar pe TikTok, ce cifre au și nu știu câți telespectatori unici sunt.

Vreți să vă spun salariile tuturor? Vreți să vă spun ce salariu are Andreea Esca? Ce salariu are Victor Ciutacu, Marius Tucă, Mitică Dragomir?”, a declarat Dan Diaconescu în cadrul live-ului său.

Fostul om de televiziune a subliniat pentru internauți că nu vor găsi pe nimeni capabil ca el, care să le divulge informații din interior.

Acuzațiile cu care se confruntă Diaconescu

Dan Diaconescu a fost unul dintre cele mai pronunțate nume din România între anii 2000 și 2015. Aceasta a fost perioada de glorie a jurnalistului, când era implicat direct în propriul său post de televiziune, printr-o emisiune care avea ca temă dezbaterea subiectelor de actualitate din România. Cu toate că era cunoscut de o țară întreagă, el a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj.

La acel moment, Curtea de Apel i-a interzis lui Dan Diaconescu să își continue emisiunea televizată, dar și să mai apară pe micile ecrane, timp de 5 ani de la ieșirea din închisoare. Acesta a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova la 2 ani de la condamnare, însă nu va mai apărea în presă până la 4 martie 2025, potrivit VIVA.RO.

În anul 2018, Dan Diaconescu a trimis o cerere de sesizare a Curtiii Constituționale pentru retragerea interdicției de a mai apărea la televizor. Cererea a fost respinsă.

„Respinge ca nefondată cererea de sesizare a Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 65 și 66 Cod penal. Respinge ca nefondată contestația la executare formulată de condamnatul Diaconescu Cristian Dan privind decizia penală nr. 348/04.03.2015. Pronunțată de Curtea de Apel București – Secia I Penală. Cu drept de apel în 48 de ore de la pronunțare cu privire la cererea de sesizare a Curții Constituționale. Definitivă'

Vedeta TV, acuzat de sex cu minore

În luna august a anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au decis trimiterea în judecată a lui Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile.

Acuzarea în acest caz se bazează pe fapte ce ar fi avut loc în perioada 2020 – 2021, când Dan Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu două surori minore.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

Pâmântul va avea o a doua lună pentru două luni în acest an. Ce este 2024 PT5, descoperit recent de cercetători

Pământul va avea o a doua lună pentru aproximativ două luni în acest an, când un mic asteroid va începe să orbiteze în jurul planetei noastre Asteroidul a fost descoperit în luna august şi urmează să devină o mini-lună, rotindu-se în jurul Pământului între 29 septembrie şi Citește mai depart...

Ce pericole ascund picăturile de nas: Avertismentul unui medic ORL

Un medic ORL atrage atenția asupra folosirii în exces al picăturilor de nas. Specialistul explică și cum se poate face diferența între o rinită și o răceală. Citește mai departe...

Veliko Tărnovo devine capitala muzicii militare: Festivalul Internațional al Fanfarelor Militare, ediția a XVII-a

Veliko Tărnovo va găzdui pe 21 septembrie cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional al Fanfarelor Militare, au anunțat luni organizatorii din cadrul Municipalității Veliko Tărnovo. Citește mai departe...

Ayatollahul Ali Khamenei: 'Israelul comite crime neruşinate împotriva copiilor'

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat sâmbătă că Israelul comite ”crime neruşinate” împotriva copiilor, nu împotriva combatanţilor, comentariile sale venind la o zi după ce un atac aerian israelian asupra capitalei libaneze, Beirut, a ucis cel puţin 31 Citește mai ...

FOTO Ministrul Muncii a dus alimente, apă și lopeți în una dintre comunele gălățene afectate de inundații

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a dus ajutoare în Costache Negri, una dintre comunele gălățene afectate de inundații. Ea a însoțit mai multe camioane încărcate cu alimente, apă și lopeți. Citește mai departe...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..