VIDEO Nicolae Ciucă, scenariu care aruncă în aer scena politică: Ciolacu donează voturi pentru George Simion

VIDEO Nicolae Ciucă, scenariu care aruncă în aer scena politică: Ciolacu donează voturi pentru George Simion
📅 2024-10-22

Prezidențiabilul PNL, Nicolae Ciucă, susține că Marcel Ciolacu și cei de la PSD pregătesc o mare operațiune prin care să doneze voturi către George Simion, cu scopul de a-l aduce pe acesta în turul II.

”E chiar mai mult de atât. El a vorbit de 10-20 de voturi, dar eu cred că este vorba de mai mult decât atât. Chiar dacă nu este vorba de o abordare ilegală, este vorba de o acțiune împotriva democrației și a moralității. Există sondaje care indică o prezență la vot de aproximativ 60%. Comparativ cu ce deține în prezent, este un număr de voturi necesar pentru a trece în turul 2. Dar eu cred că este vorba de mult mai mult de 10-20 de voturi.

Marcel Ciolacu are un bazin tradițional și asta îi permite să joace în primul tur, că în turul II s-a văzut că nu mai au cum să joace”, a spus Nicolae Ciucă, la România.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a spus că nu. Moderatorul Victor Ciutacu i-a amintit despre faptul că Marcel Ciolacu a făcut și un banc despre faptul că Nicolae Ciucă nu răspunde ”știți cum e, el se ascunde, dar nu-l caută nimeni”.

”Vedeți că n-a uitat, tot la Ceaușescu se întoarce, tot la Partidul Comunist. Chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aș fi răspuns. Știți cum se spune, la un telefon distanță nu se rezolvă problemele”, a mai spus Ciucă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.