Un tânăr CEO oferă angajaților săi prime de Crăciun în valoare de aproximativ 25.000 de euro, sub formă ceasuri Rolex sau vacanțe de lux.
Un tânăr antreprenor își surprinde angajații cu cadouri extravagante de Crăciun. Unii angajați pot aștepta cu nerăbdare să primească obiecte de lux scumpe. Benjy Leslie, fondator și CEO al agenției de influențare și marketing Connect Management, își răsplătește în mod regulat angajații cu cadouri extraordinare.
Angajații cu cea mai mare cifră de afaceri zilnică pot alege cadouri din campania sa de tombolă „Moș Leslie”, inventată de el însuși. Cadourile, cu o valoare totală de aproximativ 20.000 de lire sterline (aproximativ 24.200 de euro), variază de la dulciuri la Lego și de la căști de marcă la un Rolex.
Leslie a organizat, de asemenea, o excursie de Crăciun la Disneyland Paris pentru întreaga sa echipă. De la înființarea companiei sale în 2019, tânărul CEO și-a recompensat în mod regulat angajații cu vacanțe de echipă exotice, cum ar fi în Maldive. De asemenea, angajații săi pot câștiga o excursie în fiecare lună.
Cadouri de lux în valoare de aproape 25.000 de euro
„Îmi place să dau ceva înapoi”, a declarat tânărul de 25 de ani pentru Mirror. Compania sa are o rată excelentă de satisfacție a angajaților de 89%. Pentru acest an, compania se așteaptă la venituri de 18 milioane de lire sterline (aproximativ 21,8 milioane de euro).
De obicei, companiile generează profituri uriașe. Cu toate acestea, el dorește să își împărtășească recunoștința cu angajații săi sub formă de cadouri: „Nu am face niciun profit dacă angajații nu ar fi fericiți”.
Leslie subliniază că, în ciuda faptului că are așteptări mari de la angajații săi, el crede că faptul că îi tratează bine îi face pe aceștia să fie dispuși să facă un efort suplimentar. Prin urmare, generozitatea sa ar da roade și pentru companie: „Am o echipă extraordinară”, spune CEO-ul, „dacă îi tratez bine pe oameni, aceștia lucrează mai mult pentru mine”.
Cu toate acestea, angajații săi nu au voie să lucreze de acasă. El justifică cerința prezenței zilnice la birou spunând că lucrul de acasă i-ar face pe oameni „singuri” și ar fi, de asemenea, „mai puțin productivi”.