Război total în coaliție: Daniel Zamfir, reacție virulentă, după ce Virgil Popescu a amenințat că-l dă în judecată

Război total în coaliție: Daniel Zamfir, reacție virulentă, după ce Virgil Popescu a amenințat că-l dă în judecată
📅 2024-09-16

Fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu (PNL) anunţă că îl va da în judecată pe senatorul PSD, Daniel Zamfir. În replică, senatorul PSD chiar îi cere lui Virgil Popescu să-și pună în practică amenințarea pentru că ”ar fi cea mai bună ocazie să aflăm multe din matrapazlâcurile tale”.

”UN PROCES DE INTERES PUBLIC

Aflu acum ca Virgil, Virgil Popescu, sinistrul ministru al Energiei, s-a saturat de mine ca tot zic rele despre el si s-a hotarat sa ma dea in judecata.

Virgile, daca esti om de onoare, nu dai inapoi!

Ar fi cea mai buna ocazie sa aflam multe din matrapazlacurile tale, nu numai de ce ai renuntat la plafonare si ai decis tu sa liberalizezi pretul la energie imediat ce ai ajuns ministru cand ai imbogatit peste masura pe unii si ai falimentat zeci de mii de companii romanesti si ai saracit milioane de romani.

Ai fost vataf peste domeniul energetic, Virgile!

Ai facut ce ai vrut pentru tine, stapanii tai si prietenii tai!

Ai dat ordin, de exemplu, sa i se dea enegie electrica de vreo 2 milioane de lei firmei AURORA TRUST SA a prietenului tau, Alin Udriste din Mehedinti, pe care l ai si pus pe lista PNL la Camera Deputatilor, firma aflata in insolventa, care, bineinteles, n-a mai achitat niciodata.

Si asta e doar un mizilic de-al tau. Cum mizilic e si ca te-ai pricopsit cu vreo sapte benzinarii de la OMV.

Iti promit ca de luni studiez de-a fir a par raportul Curtii de Conturi, ca sa ma apar, nu?

Keep in touch, Virgile!

Pana atunci, ia o lectura de seara. ”, scrie Daniel Zamfir.

Virgil Popescu îl dă în judecată pe Daniel Zamfir

Fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu anunţă că s-a săturat „de hărţuirea constantă din partea partidului extremisto-filorus AUR, de mizeriile vituperate de Daniel Zamfir, Radu Cristescu şi alte cozi de topor pesediste sau auriste” şi îi va chema în faţa instanţei pe aceşti detractori mincinoşi, fie şi numai pentru a se gândi de mai multe ori înainte să bată câmpii pe la televizoare”.

„Daniel Zamfir dă de gol o alianţă (firească) între PSD şi AUR împotriva mea şi a PNL! Răspunsul meu la un atac anemic, din punct de vedere intelectual, este clar: un mix de tupeu şi prostie. De ce? Pentru că cel care administra, repet administra şi verifica eligibilitatea plăţilor către furnizorii de energie şi nu numai era unul dintre amicii de şpriţ ai domnului Daniel Zamfir! Nimeni altul decât preşedintele de tristă amintire al ANRE, Dumitru Chiriţă, propus şi impus pe funcţie de PSD”, spune Virgil Popescu într-o postare.

Fostul ministru al Energiei precizează că documentele justificative din partea furnizorilor de energie, pentru deconturile faimoase se depun la ANRE.

”Dovada faptului că în sarcina Ministerului Energiei nu se află evaluarea condiţiilor de eligibilitate, o găsim tot în raportul Curţii de Conturi care, la capitolul recomandări către Ministerul Energiei, nici măcar nu menţionează situaţia plăţilor către furnizori. Raportul Curţii de Conturi pe anul 2022 (la care fac referire detractorii mei) SUBLINIAZĂ că verificările efectuate în legătură cu ELIGIBILITATEA acestor beneficiari au fost deficitare! Deci deficienţa nu este la Ministerul Energiei ci la ANRE. Este limpede”, arată Virgil Popescu.

El menţionează că ”listele au fost trimise spre decont, evident la Ministerul Energiei, condus de el pe acea vreme”. ”Dar cum aş putea să influenţez eu o listă a beneficiarilor, atunci când această listă era redactată, administrată şi VERIFICATĂ de ”tovarăşul” d-lui Daniel Zamfir, Dumitru Chiriţă? Asta ca să vedeţi cât de absurde sunt acuzaţiile care mi se aduc şi asta în contextul în care, fără schema de plafonare şi compensare românii ar fi avut facturi imense la energie!”, spune Popescu.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

Presupusă tentativă de asasinat asupra lui Trump: Prima reacție de la Casa Albă

Preşedintele american Joe Biden a afirmat luni că a "condamnat şi va condamna întotdeauna violenţa politică", a doua zi după o a doua presupusă tentativă de asasinat împotriva lui Donald Trump, de care acesta din urmă l-a făcut responsabil, relatează AFP, potrivit Citește mai depar...

Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi despre 'Șacalul': Să-și ia 30 de ani și să stea liniștit

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit, luni seara, la Antena 3 CNN, despre 'Șacalul', individul din Constanța suspectat că a ucis două femei, pe care le-a jefuit."Criminalul în serie apare într-o zonă limitată. Citește mai departe...

Bursă. Indicele BET, în urcare cu 0,8% în prima şedinţă a săptămânii

Bursa de la Bucureşti a început săptămâna de tranzacţionare cu o creştere de 0,83%, luni, pe indicele de referinţă BET, ajuns la 17.532,3 puncte, respectiv un randament de 14% de la începutul anului. Citește mai departe...

Probleme pentru Diana Șoșoacă! BEC a sesizat Parchetul pe semnăturile pentru prezidențiale

Un membru SOS România, partidul Dianei Șoșoacă, a reclamat la Biroul Electoral Central (BEC) faptul că, printre semnăturile strânse pentru președinta partidului pentru prezidențiale, ar fi și unele false.Vă prezentăm mai jos sesizarea făcută de membrul SOS România. Citește mai departe...

VIDEO Cu terenul proprietarului, la sat! George Simion anunță finalizarea primei case la 29.000 de euro

Liderul AUR, George Simion, a prezentat, luni, o casă construită în 12 zile, pentru o familie nevoiaşă. Locuinţa, afirmă Simion, are 60 metri pătraţi şi a costat 29.300 de euro.”Se poate să construim la 35.000 de euro. Citește mai departe...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..