Piloții de Formula 1 pregătesc o reacție comună după sancțiunile impuse lui Verstappen

Piloții de Formula 1 pregătesc o reacție comună după sancțiunile impuse lui Verstappen
📅 2024-10-18

Piloții de Formula 1 plănuiesc un răspuns unitar la represiunea organismului de guvernare privind înjurăturile, după ce triplul campion mondial al Red Bull, Max Verstappen, a fost pedepsit pentru limbajul său într-o conferință de presă, scrie Mediafax.

Pilotul Mercedes George Russell, care este director al Asociației Piloților de Mare Premiu, a declarat reporterilor la Marele Premiu al SUA, citat de Reuters, că o declarație comună este probabilă atunci când campionatul se va desfășura în Mexic săptămâna viitoare.

„Pare un pic stupid că s-a ajuns la asta”, a spus el. „Încă nu am vorbit cu FIA, dar sperăm să o facem probabil săptămâna viitoare, poate în Mexic.

„Colectiv suntem cu toții pe aceeași pagină. Săptămâna viitoare vom pune probabil în mod oficial ceva în fața voastră să citiți în numele întregului colectiv de piloți.

„Cred că, în general, nu vrem să eliminăm emoțiile de moment pe care piloții le manifestă în timpul unei curse. Depinde poate de radiodifuzor, atunci când vine vorba de cursă, să aleagă dacă dorește să transmită acest lucru.”

Russell a adăugat că este o provocare pentru piloți în timpul cursei, în timp ce comunică radio cu echipa, să își controlsez limbajul, dar a recunoscut că într-un mediu mai calm „poate că avem datoria de a fi conștienți de cuvintele noastre”.

Poziția lui Verstappen a fost de a da doar răspunsuri scurte la întrebări în cadrul conferințelor de presă organizate de FIA de la incidentul din Singapore de luna trecută și de a vorbi mai pe larg cu reporterii în zona de ospitalitate a echipei sale.

Pilotul olandez, căruia i s-a ordonat să facă „muncă în interes public” pentru că a folosit un cuvânt licențios pentru a-și descrie mașina, a indicat că va continua să se întâlnească cu reporterii în paddock.

Verstappen a spus că nu a mai auzit nimic de la FIA despre pedeapsa sa.

„Sunt întotdeauna deschis pentru o discuție. Dar în acest moment nu sunt eu cel care trebuie să iasă în față cu acest subiect. Eu doar îmi trăiesc viața. Eu doar continui, nimic nu se schimbă”, a spus el, citat de aceeași sursă, când a fost întrebat despre un posibil dialog cu șeful FIA, Mohammed Ben Sulayem.

„Nu sunt agresiv sau orice altceva. Doar îmi trăiesc viața și când nu sunt de acord cu ceva o spun, dar asta e tot.”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

NATO avertizează indirect Rusia după incidentul cu dronă din România: 'Aliaţii intenţionează să achiziţioneze mii de sisteme de apărare aeriană'

Secretarul general al NATO, Mark Rutte, şi-a exprimat vineri solidaritatea cu România şi a felicitat autorităţile române şi comandantul suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR) pentru răspunsul lor rapid şi eficient la ultimul incident cu drone de pe teritoriul ţării. Citește mai depart...

Piața locală de construcții încetinește: Volumul lucrărilor a scăzut în primele opt luni

Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut, în primele opt luni, faţă de perioada similară din anul 2023, ca serie brută, cu 3,1%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 2,5%, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS). Citește mai d...

Alertă sanitară! Un nou virus ucide peștii din mare: Provoacă 'leziuni semnificative organelor, epidemie gravă'

Un nou virus ucide peștii din Marea Tireniană, stârnind îngrijorarea experților în legătură cu un posibil salt de specie. Citește mai departe...

Guardiola comentează plecarea directorului de fotbal Txiki Begiristain de la Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a comentat anunțul plecării directorului de fotbal Txiki Begiristain la sfârșitul sezonului curent: „O parte din mine pleacă, aș spune”, potrivit mediafax.„O parte din mine pleacă, aș spune. Citește mai departe...

Repairs scheduled on Romanian side of Giurgiu-Ruse bridge

Road traffic on the Giurgiu-Ruse bridge will be affected due to repair works of the devices covering the expansion joints scheduled on the Romanian side, the Giurgiu Border Police Inspectorate (ITPF) announced on Friday. The works will start on October 21. Citește mai departe...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.