Ea este ispita care, contra cost, îți va prinde acum iubitul infidel: Cum acționează 'verificatoarea' de bărbați

Ea este ispita care, contra cost, îți va prinde acum iubitul infidel: Cum acționează 'verificatoarea' de bărbați
📅 2024-10-21

Odată ce Savanna Harrison acceptă o „misiune”, ea poate merge până la a stabili întâlniri cu un partener pentru a-i dovedi infidelitatea.  Savanna Harrison, în vârstă de 27 de ani, este o „verificatoare” profesionistă, folosind social media pentru a demasca partenerii infideli, după ce ea însăși a fost înșelată, scrie Sky News.

A vrut să ajute alte femei să evite aceeași suferință pe care a simțit-o ea, așa că a început să lucreze pentru o companie numită Lazo, care se descrie ca un „instrument conceput pentru a vedea intențiile și a renunța la relațiile toxice”.

Acum, ea este plătită să efectueze zeci de teste de loialitate pe lună pe persoane suspectate că își înșeală partenerii.

„Am văzut unele comentarii care spun că este o prostie”, a spus ea - dar nu se simte rău pentru ceea ce face. „Dacă nu poți fi loial, atunci nu ar trebui să fii în acea relație”, spune fata.

Odată ce acceptă o „misiune”, Savanna îi trimite mesaje partenerului clientului ei, urmând sfaturile și instrucțiunile clientului suspicios.

De obicei, sunt femei care îi cer să le testeze iubiții

„Îmi va da detalii despre unde vrea să ajung cu o conversație”, a spus Savanna, vorbind cu mine din Corona, California, unde lucrează și ca tehnician de gene, făcând extensii de gene.

Ea va afla unde își petrece timpul iubitul și va începe o conversație, spunând că l-a văzut în barul său preferat sau pretinzând că îi trimite din greșeală mesaje directe și fotografii.

„În orice caz, voi intra în [mesajele sale directe] și voi spune ceva pentru a vedea dacă el va răspunde la fel.”

Pe tot parcursul procesului, Savanna își actualizează clientul, trimițându-i capturi de ecran ale oricăror conversații dintre ea și iubit.

Un test de loialitate poate dura în jur de cinci zile, verificatorii precum Savanna mergând până la a aranja întâlniri cu ținta la care aceasta nu se va prezenta.

Într-un test recent, Savanna a fost rugată să „stabilească o întâlnire... până la a merge acolo”. Apoi i s-a spus să anuleze întâlnirea pentru ca prietena lui să poată apărea în locul lui.

Potrivit unui expert în relații, un test de loialitate nu este un mod sănătos de a construi încrederea în relația ta

„Ar fi mult mai bine să vorbiți despre motivul pentru care se simt nesiguri în relație”, a declarat Marian O'Connor, consultant terapeut de cuplu și psihosexual la Tavistock Relationships.

„Este vorba despre a spune: „Este ceva în neregulă cu noi, ce se întâmplă?”. Acesta este lucrul important, să nu-i surprinzi”.

De asemenea, ea recomandă să vă gândiți de ce nu aveți încredere în partenerul dvs. și dacă se întâmplă ceva mai profund.

„Este aceasta experiența pe care ați avut-o în toate relațiile? Este această lipsă de încredere ceva ce vine din copilărie, sau este în această relație anume?” Compania care efectuează testele de loialitate, Lazo, spune că nu încearcă să prindă oamenii pe nepregătite.

„Ar putea exista această concepție greșită că suntem aici pentru a prinde oamenii în capcană”, spune Ashlyn Nakasu, community manager la Lazo.

„Chiar nu este cazul”, spune aceasta. Ea spune că tot ceea ce face compania este să-i ajute pe oameni să confirme ceea ce bănuiesc deja - că relația lor se încheie.

„[Adesea] au nevoie doar de acea dovadă, de acel ultim șut în fund care să le spună: „Nu este persoana potrivită pentru tine””, a spus ea.

„Întotdeauna le spunem oamenilor că cea mai bună primă alegere este să comunice cu partenerul. Iar dacă nu există comunicare, atunci puteți încerca să aveți un test de loialitate dacă credeți cu adevărat că ceva nu este în regulă.”

Așadar, cât costă?

Testele costă de obicei între 50 și 80 de dolari (37,50 și 60 de lire sterline), dar prețul variază de la un verificator la altul, unii cerând peste 100 de dolari (75 de lire sterline) pentru serviciile lor.

„Nu-mi pasă de bani”, spune Savanna. „Mă interesează mai mult să ajut alte fete, pentru că am trecut și eu prin asta.”Lazo are un singur controlor cu normă întreagă, care câștigă în jur de 3.000 de dolari pe lună făcând teste de loialitate, dar există 350-400 de controlori cu jumătate de normă ca Savanna în evidențele lor.Sunt o companie nouă - Lazo s-a lansat complet în ianuarie - dar testele de loialitate nu sunt un concept nou.

Hashtag-ul „test de loialitate” avea deja milioane de vizualizări pe TikTok înainte de lansarea Lazo, partenerii suspicioși găsind adesea străini pe internet și cerându-le să își testeze partenerii.

Lazo, spune dna Nakasu, a creat doar „o bază de date de oameni care sunt dispuși să ajute, care știu exact ce să facă și care știu exact ce cer oamenii”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

LIVE TEXT - Război în Ucraina: Forțele ucrainene au lovit noaptea trecută un sistem rusesc de apărare aeriană Buk-M3

Forțele ucrainene au lovit noaptea trecută un sistem rusesc de apărare aeriană Buk-M3, aflat la aproximativ 60 km de linia frontului, a anunțat Statul Major de la Kiev. Ținta a fost distrusă de o dronă care a lansat o grenadă. Citește mai departe...

La Liga: Valencia pierde în compania echipei Las Palmas. Gazdele au avut un jucător eliminat

Echipa spaniolă Las Palmas a învins luni seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia Valencia, în etapa a 10-a din La Liga, informează news.ro. Citește mai departe...

FOTO Imaginea care a fascinat Internetul: Nebuloasa Rechinului 'mușcă' cerul deasupra Europei. Este 100% reală, fără intervenția AI

Un cunoscut astrofotograf a capturat o imagine uimitoare a Nebuloasei Rechinului, aflată la aproximativ 650 de ani-lumină de Pământ, în constelația Cepheus. Citește mai departe...

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2024. Leii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2024 spune că nativii din zodia Leului au probleme din cauza stresului. Leii se văd nevoiți să facă schimbări în viața lor pentru a putea ajunge înapoi în punctul de echilibru. Această perioadă vine cu provocări în viața nativilor din zodiac. Citește mai depa...

Rapid-Farul: Gheorghe Hagi, pe cale să renunțe la banca Farului? Declarație enigmatică după eșecul dramatic din Giulești

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, crede că principala problemă a Farului este câştigarea titlului de campioană, în urmă cu doi ani. De atunci jucătorii nu şi-au revenit, spune acesta, potrivit news.ro.„La scorul ăsta ce să mai zici? Tot ce a făcut Rapid a făcut foarte bine. Citește mai...

Monza a învins luni seara formaţia Hellas Verona, în ultimul meci al etapei a opta din Serie A

Echipa italiană Monza a învins luni seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Hellas Verona, în ultimul meci al etapei a opta din Serie A, informează news.ro. Citește mai departe...

Bullying-ul online: Cum pandemia a afectat relațiile sociale ale copiilor

Izolarea socială, tranziția către învățarea online și timpul petrecut în exces pe dispozitivele electronice au creat un context dificil pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor, iar efectele încă le influențează comportamentele, spun specialiștii, conform Mediafax. Citește mai departe...

O firmă din Bulgaria intervine peste Umbrărescu: Constructorul nu poate construi singur tunelurile pentru urși de pe A1

Cel mai lung tunel din România va fi construit pe A1, acolo unde, pe bucata lipsă din autostradă, din zona Margina, va fi amenajată o secțiune specială pentru urșii care tranzitează zona. Citește mai departe...

Un nou remediu pentru mahmureală a fost descoperit de cercetători: Eliberează endorfine, care servesc drept analgezice naturale

Deși există o mulțime de presupuse remedii pentru mahmureală, un studiu recent sugerează că exercițiile fizice regulate pot fi cheia ameliorării efectelor consumului exagerat de alcool, potrivit Science Alert.Studiul, publicat în jurnalul Addictive Behaviours, a implicat 1. Citește mai depar...

Gheorghe Hagi: În seara asta am trăit momente pe care nu şi le doreşte niciun jucător! Poate nu o să mai fiu pe bancă

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, crede că principala problemă a Farului este câştigarea titlului de campioană, în urmă cu doi ani. De atunci jucătorii nu şi-au revenit, spune el.„La scorul ăsta ce să mai zici? Tot ce a făcut Rapid a făcut foarte bine. Citește mai departe...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.