Vremea 18 octombrie. Temperaturile continua sa scada in termometre. Maximele zilei NU vor depasi mai 18 grade

Vremea 18 octombrie. Temperaturile continua sa scada in termometre. Maximele zilei NU vor depasi mai 18 grade
📅 2024-10-18

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -2 și 9 grade Celsius. Cel mai frig va fi în Carpații Orientali și Carpații Meridionali, unde se vor înregistra până la -7 grade Celsius.

În Bucrești, Vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12...14 grade, iar cea minimă de 2...3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până în jurul valorii de 0 grade. 

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

O bunică de 86 de ani își face de cap în Ibiza! Umblă în bikini, bea bere și le face ochi dulci chelnerilor - FOTO

O bunică britanic în vârstă de 86 de ani a devenit vedetă pe rețele de socializare pentru imaginile care o înfățișează trăindu-și din plin viața pe insula muzicii tehno, Ibiza. Femeia a făcut călătoria pentru a asista la reînnoirea jurămintelor de căsătorie ale nepoatei sale și s-a lăudat că a fo...

Șocant! Româncă exploatată sexual prin metoda LOVERBOY. A fost sedusă pe internet

Caz șocant în Gorj. O femeie a fost exploatată sexual prin metoda Loverboy de un bărbat de 30 de ani care a determinat-o să practice prostituția în Marea Britanie. Oamenii legii au intrat pe fir și au făcut mai multe percheziții acasă la suspect. Individul a fost ulterior reținut. 

Un bărbat de 36 de ani a plonjat cu mașina în Dâmboviţa. Șoferul ar fi consumat substanțe psihoactive

Incident șocant în Capitală. O maşină condusă de un tânăr de 36 de ani a plonjat, vineri dimineaţa, în râul Dâmboviţa. Incidentul s-a petrecut în apropiere de oraşul Popeşti Leordeni. Șoferul a scăpat nevătămat, însă a ieşit pozitiv la testul pentru consum de substanţe psihoactive.

Uciderea liderului Hamas - Washingtonul cere eliberarea tuturor ostaticilor și încetarea războiului pentru a atenua suferința poporului palestinian

Secretarul de stat american Antony Blinken l-a felicitat pe preşedintele israelian Isaac Herzog pentru succesul misiunii soldate cu uciderea liderului Hamas Yahya Sinwar şi a reiterat necesitatea eliberării tuturor ostaticilor şi de a pune capăt războiului într-un mod care să atenueze suferinţa p...

Profesorul de sport din Vâlcea care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, săltat de polițiști. Bărbatul a fost raportat de un vlogger

Profesorul de sport din Vâlcea care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră a fost săltat de polițiști și dus la audieri. În fața anchetatorilor urmează să ajungă și tânăra, după ce un cunoscut vlogger le-ar fi spus polițiștilor despre această situație. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.