Nicolae Ciuca sustine dezvoltarea mediului rural prin atragerea de investitii

Nicolae Ciuca sustine dezvoltarea mediului rural prin atragerea de investitii
📅 2024-09-16

"Mă bucur să văd când economia locală înfloreşte în comunităţile mici, iar nivelul de trai al oamenilor creşte, pe măsură ce apar noi locuri de muncă. Este şi cazul comunei Rojişte, din judeţul Dolj, pe care am vizitat-o astăzi. Am văzut o fermă de găini cu o impresionantă producţie, de 70.000 ouă/ zi, care are o reţea extinsă de distribuţie. Avicola Rojişte este o afacere românească şi e exemplul perfect că se poate face profit şi crea locuri de muncă şi în rural, pentru că mediul de afaceri de aici este în continuare plin de oportunităţi. Am vizitat apoi orezăria de aici, o plantaţie unică în Dolj, care ocupă o suprafaţă de aproape 300 de hectare şi este o investiţie româno-spaniolă. Proprietarii reinvestesc profitul pentru a se extinde, a îmbunătăţi tehnic echipamentele şi a creşte calitatea producţiei care merge - în mare parte - la export", a scris Ciucă pe Facebook.

Potrivit preşedintelui PNL, administraţiile locale liberale din fiecare comunitate "demonstrează că orice localitate poate să se dezvolte". "Cheia este atragerea de investitori şi cheltuirea eficientă a fondurilor europene şi a banilor de la bugetul naţional\", a transmis Ciucă.

Tot sâmbătă, liderul PNL a participat şi la inaugurarea bazei sportive Prof. Ghiţă Iovan Valentin, din municipiul Calafat. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu. Ingredientele speciale care fac diferența

Ciorba cu cartofi și afumătură, așa cum ne-o propune chef Florin Dumitrescu, este mai mult decât o simplă mâncare; este o experiență culinară care îmbină tradiția cu inovația. Această rețetă captivantă reînvie ingredientele rustice printr-o selecție atentă, care transformă un preparat clasic într...

Dezastru la Galați, Ponta se laudă cu digul de la Teleorman. 11 ani de la tragedia cu 9 morți

Dezastrul de la Galați se repetă. În urma cu 11 ani o catastrofă asemănătoare a avut loc în zonă. Sute de gospodării au fost măturate de apă, în sute de case nu se mai putea locui, iar nouă oameni și-au pierdut atunci viața. În vremea respectiva, premierul României era Victor Ponta, care a promis...

Super-Puterea ta, în funcție de zodie. Află calitatea specială dată de astre, care te face special și te diferențiază în fața celorlalți

Fiecare dintre noi poartă în sine o lumină unică, iar astrele joacă un rol esențial în conturarea acestei străluciri interioare. În funcție de zodia sub care ne-am născut, descoperim calități speciale care ne diferențiază de ceilalți și ne îndrumă în drumul nostru prin viață. 

Raed Arafat: La acest moment nu este posibil să dăm mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până când nu va fi pus la punct un sistem care poate anunţa acest lucru cu o perioadă de timp suficientă de mare înainte.

Culisele Statului Paralel. Dezastrul din Moldova putea fi evitat! Baraje vechi de un secol, bombe cu ceas

Județul Galați a fost măturat iar de inundații, după ce două baraje piscicole s-au rupt din cauza ploilor torențiale. Nimeni nu a dat explicații în legătură cu prevederile legislative care stabilesc clar ce trebuie să facă atât administratorii acestor baraje, cât și Apele Române, pentru ca astfel...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..