Ministrul Muncii, dupa adoptarea noii legi a pensiilor: Este sustenabila, in bugetul pe 2024 vor fi bani

Ministrul Muncii, dupa adoptarea noii legi a pensiilor: Este sustenabila, in bugetul pe 2024 vor fi bani
📅 2024-07-12

Noua Lege a pensiilor a fost adoptată în Parlament - Decizie crucială pentru toți românii - Câți bani primesc peste 4,7 milioane de pensionari

Ministerul Muncii a venit cu o fișă, în care am prezentat inclusiv impactul, deci legea este sustenabilă. Este evident că trebuie să ne îmbunătățim colectare și să reducem evaziunea. Sunt sigură că se vor găsi soluții pentru ca românii să beneficieze de pensii mai bune," a declarat Simona Bucura-Oprescu. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Zodii care pot experimenta fericirea supremă pe 13 iulie 2024. Tranzitele cosmice sunt de partea lor

Energia zilei te îndeamnă să fii atentă la limita dintre distracție și activități supărătoare față de cei din jur. Zodii care pot experimenta fericirea supremă pe 13 iulie 2024 sunt îndemnate să ia ca atare acest mesaj. Nativii sunt Taur, Capricorn, Fecioară, Berbec și Leu.

Cele TREI fraze pe care trebuie să le rostești atunci când nu ai bani, dar vrei să atragi prosperitatea

E bine să spui aceste fraze cât mai des, dar mai ales dimineață și seară, când mintea ta e pregătită să primească noi informații. Ai grijă la trei aspecte: folosește timpul prezent, cuvinte pozitive și fapte.

S-au intensificat algele în multe staţiuni de pe malul Mării Negre de la vremea caniculară. Anunțul Apelor Române

Apele Romane Dobrogea-Litoral anunţă, vineri seară, că se fac eforturi în fiecare noapte pentru curăţarea plajelor de alge, folosinduse utilaje de mare tonaj. Până dimineaţa, însă, de multe ori se adună din nou alge, susţin reprezentanţii instituţiei.

Începe a doua jumătate a lunii IULIE. Cum se SCHIMBĂ relațiile. TOATE zodiile sunt vizate

Venus și Marte, planetele dragostei și ale sexului, trec în noi zodii în iulie, schimbând energia în relații și schimbându-ți simțul dorinței. Romantismul devine înflăcărat și strălucitor după ce Venus a intrat în Leu și este plin de viață pe 11 iulie. Manifestările publice de afecțiune sunt noul...

Zeci de elevi au murit după ce s-a prăbușit școala cu ei. Unde a avut loc tragicul eveniment VIDEO

Zeci de elevi morți după ce școala în care învățau s-a prăbușit cu ei. Autoritățile anunță cel puțin 21 de copii decedați.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..