Trei morti si un ranit dupa ce un barbat a deschis focul la sediul unei companii de transport maritim din sudul Greciei. Atacatorul este un fost angajat

Trei morti si un ranit dupa ce un barbat a deschis focul la sediul unei companii de transport maritim din sudul Greciei.
📅 2024-07-27

Conform presei elene, atacatorul, care ar fi un fost angajat egiptean nemulțumit de concedierea sa, s-ar fi baricadat în interiorul clădirii. Ulterior, acesta a fost găsit mort, cu arma lângă el, potrivit agenției de presă ANA și mai multor media grecești.

Știre în curs de actualizare. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Marea Resetare Sexuală la Jocurile Olimpice de la Paris. Mai mulți transsexuali au reprodus „Cina cea de Taină”. Reacții furibunde: "Batjocură demonică!"

Marea Resetare a cuprins și Jocurile Olimpice de la Paris. Oamenii din toată lumea au fost șocați și revoltați de unul dintre momentele artistice din deschiderea evenimentului, când mai mulți bărbați travestiți au reprodus cina cea de taină. 

Un ketchup diferit și mult mai delicios: Cum se prepară sosul de roșii cu mere, delicatesa care va da savoare oricărei mese

În loc de ketchupul din magazin, vă recomandăm să vă preparați singuri sosul pentru carne și omlete, din roșiile proapete de sezon. Sosul de roșii cu mere are o aromă bogată de roșii și o ușoară nuanță dată de delicioasele mere. Iată rețeta cu care îi veți da gata pe toți!

Ce tulburări de comportament poți dezvolta mai târziu în viață, în funcție de zodia ta

Astrologii consideră că poziția planetelor în momentul nașterii ar putea influența modul în care reacționezi în anumite situații, crescând (ne)șansa de a dezvolta unele tulburări de comportament.

Ce se ascunde, de fapt în spatele ingredientelor din produse. Aminoacid din pene de rață, accentuator de gust din glandele castorului, printre ciudățeniile pe care le mâncăm

 Atunci când mâncăm, ne așteptăm să ne hrănim corpul cu substanțe nutritive importante precum proteinele, carbohidrații și vitaminele. Cu toate acestea, unele alimente pot conține ingrediente neașteptate, precum aminoacizi recuperabili din părul uman sau ceară obținută din lână de oaie. Este uimi...

Un adolescent era să dea foc școlii din Deveselu. Incendiul a cuprins toaleta și o anexă a unității de învățământ

Un adolescent din Deveselu era cât pe ce să dea foc școlii din localitate. Acesta a aprins focul în toaletă, iar flăcările s-au extins rapid. Oamenii din zonă au sunat rapid la 112, iar copilul care are deja 14 ani va răspunde penal pentru distrugerea provocată. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..