Barbat din Republica Moldova, ucis in bataie si, mai apoi, incendiat. Motivul halucinant care a dus la cumplita crima

Barbat din Republica Moldova, ucis in bataie si, mai apoi, incendiat. Motivul halucinant care a dus la cumplita crima
📅 2024-10-18

Bătaia a început după ce victima a mers în casa unui vecin, unde alături de el și cumnatul acestuia a consumat mai multe băuturi alcoolice. Tânărul s-a luat la ceartă cu unul dintre ei din cauza unei femei, iar în scurt timp situația a degenerat.

Extrem de supărat, individul l-a tras în curtea casei pe tânărul de 32 de ani, unde l-a lovit cu pumnii și picioarele. Atacul asupra victimei a fost atât de violent încât omul nu a avut nicio șansă. Sub ploaia de lovituri, tânărul și-a dat ultima suflare.

După ce a văzut că tânărul a murit, vecinul în a cărui curte a avut loc crima a încercat să acopere urmele faptei. Împreună cu ucigașul, a adus iarbă uscată cu care au acoperit cadavrul. Mai apoi, i-au dat foc.

Cei doi bărbați au fost arestați pentru 72 de și sunt cercetați într-un dosar penal pentru crimă. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Alimentul care s-a scumpit cu 83%! Val de scumpiri în România

Prețul untului a crescut cu 83% în 2024. O tonă de unt se vinde astfel cu aproape 9 mii de dolari, arată ultimele date transmise de Comisia Europeană.

Rețea de hackeri români, ASASINI PLĂTIȚI, destructurată de FBI. Descinderi în București - lista cu 175 de ținte a fost găsită

Escrocherie românească de nivel mondial. FBI a descins la 5 adrese din România după ce mai mulți hackeri au făcut un site web prin care se oferau să omoare oameni, în schimbul unor sume uriașe în monede virtuale. În urma escrocheriei, o femeie și-a pierdut viața. 

Incident grav în Arad: Un bărbat și-a dat foc în scara unui bloc

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Arad, se află în stare critică după ce, vineri dimineață, și-ar fi dat foc în scara unui bloc. Mai multe echipaje de intervenție, inclusiv pompieri și polițiști, au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația.

Ouăle și carnea de pui din Ucraina sunt în continuare pe rafuri, în ciuda restricțiilor anunțate de guvern

Ouăle din Ucraina încă se găsesc pe rafturile magazinelor românești, chiar și după ce Guvernul a decis ca acestea să fie aduse în țară doar pe baza unei licențe speciale. Chiar dacă produsele sunt vândute cu mult sub prețul pieței, totusi românii nu au încredere să cumpere. 

Rețeta imbatabilă de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu: cum obține renumitul chef gustul delicios și aspectul crocant

Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu a câștigat rapid popularitate printre iubitorii de mâncare, datorită simplității sale și a gustului deosebit. Faimosul chef a dezvăluit nu doar ingredientele necesare, ci și secretul care face ca acest preparat să fie extrem de crocant și delicios. Împă...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.