Un olandez e decis sa darame stereotipurile, dupa ce un roman i-a inapoiat portofelul pierdut: ,,E eroul meu!

Un olandez e decis sa darame stereotipurile, dupa ce un roman i-a inapoiat portofelul pierdut: ,,E eroul meu!
📅 2024-03-02

Un olandez a transmis o poveste presei locale din Olanda cu ajutorul căreia să poată demonta stereotipurile legate de România și locuitorii ei.

Mesajul olandezului. „Eroul meu român...”

„Mulți oameni au anumite temeri legate de România din cauza reputației sale, dar eroul meu a demontat toate prejudecățile.

După o cină la un coleg apreciat în Delden, m-am întors acasă cu bicicleta. A doua zi dimineața, la 6:56, am primit un mesaj vocal. Un număr de telefon românesc, un bărbat vorbea despre o "portofel". Nu am înțeles foarte bine” a spus olandezul, citat de ȘtiriDiaspora. 

„Câteva ore mai târziu, am primit încă un apel. Portofelul meu fusese găsit și lăsat la COOP (magazin de haine). Nici măcar nu îmi dădusem seama că îl pierdusem. 

A fost deschis primul automat de cartofi din România. Unde se află și cum funcționează

Am aflat că numele lui este Comaniciu Ion, în vârstă de 31 de ani și originar din Sâmbăta de Sus, un sat lângă Brașov, în inima României, înconjurat de Carpați și angajat la brutăria Nollen. Locuiește acum în Stegerhoek, unde am mers să îi mulțumesc sâmbătă trecută. Am ajuns la el la 13:30, încă se odihnea în pat. Lucrase pe tura de noapte și era obosit. 

Toate statele membre ale UE doresc admiterea României în zona Schengen, cu excepția Olandei. Eroul meu român cu siguranță ar trebui să rămână, după părerea mea!”, a spus Raymond Wegdam, olandezul care și-a pierdut telefonul. 

Documentul obligatoriu care va afecta proprietarii de mașini din decembrie 2024. Birocrație în plus de la RAR

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Peste 200.000 de euro au fost găsiţi în bagajul unui bărbat pe Aeroportul Bucureşti

Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro pe care acesta a încercat să o introducă ilegal în ţară.

Marcel Ciolacu, întâlnire cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez

Preşedintepe PSD, premierul Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen şi acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

PNL aduce la București 2000 de delegați din 40 de țări, șefi de stat și de guvern, la cel mai mare eveniment politic al anului

București devine capitala politică a Europei. PNL organizează Congresul PPE în perioada 6-7 martie

Toți liderii importanți din UE, la București. Manfred Weber anunță congresul PPE de săptămâna viitoare 

Manfred Weber, președintele PPE, a anunțat congresul popularilor europeni de la București, de săptămâna viitoare. Într-un mesaj video postat de liberali, Weber anunță prezența la București a liderilor UE.

Binomul Coldea-Kovesi, noi dovezi-șoc ale dosarelor comandate: acuzațiile în cazul milionarului Adamescu Jr. au picat în instanță

Avem dezvăluiri bombă despre dosarul făcut la comandă în vremea binomului Coldea-Kovesi. Un judecător de la Tribunalul București a decis anularea tuturor probelor strânse de procurorii DNA în dosarul în care omul de afaceri Alexander Adamescu, fiul milionarului Dan Adamescu, era judecat pentru mi...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..