Tot ce trebuie sa stie turistii care merg in Grecia. Cum pot ramane fara bani

Tot ce trebuie sa stie turistii care merg in Grecia. Cum pot ramane fara bani
📅 2024-07-20

Noua metodă de înșelătorie în Grecia

Turiștii români care călătoresc în Grecia cu mașina sunt ținta principală a acestei noi metode de înșelătorie. Escrocii lasă bilețele în geamurile mașinilor, în care afirmă că vehiculul a avariat alte mașini și solicită șoferilor să sune la un număr de telefon pentru a stabili detaliile despăgubirii. Textul bilețelului este convingător, menționând existența unor martori care ar fi văzut incidentul. Astfel, turiștii pot fi ușor păcăliți să contacteze escrocii și să ofere informații personale sau chiar bani.

Avertismentele despre această înșelătorie au fost făcute publice prin postări pe Facebook, unde românii au fost sfătuiți să fie precauți și să nu sune la numere necunoscute lăsate pe astfel de bilețele.

Costul unei vacanțe în Grecia

Pentru mulți români, litoralul grecesc este o opțiune atractivă, fiind adesea mai accesibil ca preț decât cel din România. O vacanță în Grecia poate costa aproximativ 550-600 de euro de persoană pentru un pachet All-Inclusive într-o destinație mai puțin populară. Prețurile variază în funcție de locație, cu destinații precum Santorini și Mykonos fiind printre cele mai scumpe, unde costurile pot ajunge la câteva mii de euro pentru o vacanță.

Așadar, pentru a se bucura de o vacanță liniștită în Grecia, turiștii români trebuie să fie vigilenți și să evite capcanele întinse de escroci. Informarea și precauția sunt esențiale pentru a preveni ca vacanța de vis să se transforme într-un coșmar financiar.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incidentul care ar putea declanșa un conflict în interiorul granițelor NATO

Un poliţist de frontieră grec a fost rănit de un foc de armă dinspre partea turcă în cursul unei operaţiuni pentru a împiedica intrarea ilegală a unor migranţi.

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din Tulcea. A murit după ce a căzut într-o fântână de 25 de metri

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri. 

Un șofer beat și drogat a adormit la volan, în mijocul străzii VIDEO

Un șofer băut și drogat a fost găsit de polițiști în timp ce dormea la volan, în mijlocul străzii. Pentru că era „în altă lume”, acesta a fost luat de salvare și dus pentru investigații de spital.

Modificare majoră. Ce se întâmplă de la anul cu subvenționarea facturilor la utilizatorii casnici

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat că, până în 1 aprilie 2025, va exista o definiţie a consumatorului vulnerabil în sectorul energetic.

Crima de la Brăila. Cătălin Predoiu: „Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz”

Ministrul de Interne a felicitat echipele de criminaliști și polițiști care au rezolvat cazul crimei de doctoriței stomatolog de la Brăila.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..