Nicusor Dan, desemnat oficial candidatul Forta Dreptei la Primaria Capitalei: Probabil ca am facut greseli in intervalul asta, insa niciodata nu ne-am batut joc de votul oamenilor

Nicusor Dan, desemnat oficial candidatul Forta Dreptei la Primaria Capitalei: Probabil ca am facut greseli in intervalul
📅 2024-10-18

Nicuşor Dan a fost desemnat oficial, sâmbătă, pentru a candida din partea Forţa Dreptei pentru funcţia de primar general al Capitalei. Votul s-a dat la Conferinţa de alegeri a Forţa Dreptei Bucureşti. delegaţii prezenţi în sală au votat în unanimitate, prin ridicarea mâinii. 

”În politică contează un singur lucru, să faci ce vor oamenii să faci, adică ce vor susţinătorii tăi să faci. Am fost parte acum 4 ani la doar o parte din discuţii care au fost dificile, dar a existat atunci o voinţă politică şi a existat atunci la nivelul partidelor de dreapta din municipiul Bucureşti,  voinţa de a pune capăt a 12 ani de jaf PSD în Bucureşti. A fost o decizie dificilă, corectă şi oamenii au venit şi ne-au votat”, a declarat Nicuşor Dan, după desemnare. 

El a mai afirmat că este optimist că alături de colegii săi va reuşi să le amintească oamenilor de unde a pornit şi unde a ajuns acum.

”Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat. (...)Sunt optimist că oamenii au înţeles, trebuie şi noi să le aducem aminte că nici măcar nu aveam marcaje rutiere în oraşul ăsta, ne rupeam picioarele la Piaţa Unirii că  nu erau dalele alea, erau sărite din trotuar, de acolo am plecat. Sunt optimist că reuşim să le explicăm bucureştenilor de unde am pornit şi unde am ajuns şi unde putem să ajungem cu aceeaşi seriozitate”, a subliniat Nicuşor Dan.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Rețea de hackeri români, ASASINI PLĂTIȚI, destructurată de FBI. Descinderi în București - lista cu 175 de ținte a fost găsită

Escrocherie românească de nivel mondial. FBI a descins la 5 adrese din România după ce mai mulți hackeri au făcut un site web prin care se oferau să omoare oameni, în schimbul unor sume uriașe în monede virtuale. În urma escrocheriei, o femeie și-a pierdut viața. 

Incident grav în Arad: Un bărbat și-a dat foc în scara unui bloc

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Arad, se află în stare critică după ce, vineri dimineață, și-ar fi dat foc în scara unui bloc. Mai multe echipaje de intervenție, inclusiv pompieri și polițiști, au ajuns rapid la fața locului pentru a gestiona situația.

Ouăle și carnea de pui din Ucraina sunt în continuare pe rafuri, în ciuda restricțiilor anunțate de guvern

Ouăle din Ucraina încă se găsesc pe rafturile magazinelor românești, chiar și după ce Guvernul a decis ca acestea să fie aduse în țară doar pe baza unei licențe speciale. Chiar dacă produsele sunt vândute cu mult sub prețul pieței, totusi românii nu au încredere să cumpere. 

Rețeta imbatabilă de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu: cum obține renumitul chef gustul delicios și aspectul crocant

Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu a câștigat rapid popularitate printre iubitorii de mâncare, datorită simplității sale și a gustului deosebit. Faimosul chef a dezvăluit nu doar ingredientele necesare, ci și secretul care face ca acest preparat să fie extrem de crocant și delicios. Împă...

Tragedie în lumea sportului și a gastronomiei: Un tânăr de 24 de ani a murit după o luptă crâncenă cu boala

Darius Vintilă, fost jucător al echipei de baschet CSU Sibiu și participant la populara emisiune „Chefi la cuțite”, a murit la vârsta de doar 24 de ani, în urma unei lupte grele cu o boală gravă.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.