Marcel Ciolacu: Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia si ideile pe care le sustine social-democratia europeana

Marcel Ciolacu: Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia si ideil
📅 2024-07-27

Marcel Ciolacu este, sâmbătă, la Roma, unde participă la ongresul PES.

”Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia şi ideile pe care le susţine social-democraţia europeană. Când spunem că nimeni nu mai trebuie lăsat în urmă, trebuie să şi trecem la fapte. Şi, cu modestie o spun, noi am fost cei care am făcut mereu lucru acesta”, a scris preşedintele PSD pe Facebook.

Acesta s-a referit la politicile sociale adoptate de lideri social-democraţi din întreaga Europă.

”Fie că vorbim de Pedro Sanchez în Spania, de Antonio Costa în Portugalia, de Stefan Lofven în Suedia, de Mette Frederiksen în Danemarca, de Olaf Scholz în Germania sau de Partidul Social Democrat în România, noi am fost cei care am crescut salariul minim, am mărit pensiile, am creat locuri de muncă, i-am sprijinit pe tineri şi am dezvoltat ţările noastre. Iar un exemplu în acest sens este Nicolas Schmit. Comisarul pentru Locuri de Muncă şi Drepturi Sociale, omul care a dezvoltat programul SURE prin care am salvat milioane de locuri de muncă”, a mai scris Ciolacu.

Acesta a precizat că, în cadrul SURE, România a beneficiat de peste 3 miliarde de euro.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

O femeie a fost la un pas de moarte după ce i-a căzut acoperișul casei în cap. Ce i-a salvat viața

Un incident extrem de grav a avut loc în Satu Mare. O femeie a fost la un pas să își piardă viața, după ce acoperișul locuinței sale s-a prăbușit peste ea. Salvatorii au fost mobilizați de urgență și au scos-o teafără pe bătrână. 

Explozia unui cazan de ţuică a băgat două persoane în spital. Ambulanțele au intervenit de urgență

Două persoane au fost rănite în urma exploziei unui cazan de ţuică într-o gospodărie din localitatea Cogeasca, comuna Leţcani, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Polițist de la Garda de Coastă, prins băut și drogat la volan

Un ofițer de la Garda de Coastă Mangalia și fiu al unui om de afaceri din Constanța a fost prins băut și drogat la volan. Mai mult, polițistul se afla și în timpul serviciului, spun agenții de la rutieră. Initial, tânărul a fost oprit la un control de rutină. 

Strategie în alb și negru, ediția din 27 iulie 2024

„Strategie în ALB & NEGRU”, o emisiune care vă pune mintea la încercare! 

Polițistul local îmbrăcat în femeie, dezvăluiri incredibile la Realitatea Plus. De ce a ales să facă acest gest

Inspectorul de la poliția locală din București, care s-a dus la muncă îmbrăcat în femeie, a făcut dezvăluiri incredibile în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..