Sinucidere la metrou. Un barbat de 60 de ani a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului, in statia Unirii

Sinucidere la metrou. Un barbat de 60 de ani a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului, in statia Unirii
📅 2024-07-27

Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a căzut pe șine, în stația de metrou Piața Unirii, fiind prins sub roțile garniturii de tren.  În primă instanță, salvatorii au întrerupt alimentarea cu energie electrică și au extras victima. Din păcate, aceștia au constatat decesul bărbatului.

„La data de 12 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, în jurul orei 11.45, cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 3, o persoană, posibil bărbat, s-ar afla pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit pentru extragerea  persoanei în cauză.

În prezent, sunt în derulare activități de salvare a victimei.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliției. 

”Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Metrorex.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Horoscop 27 iulie 2024. Nativii care au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 27 iulie 2024 spune că Berbecii au lucruri de îmbunătățit și că acesta este momentul potrivit să ia atitudine. Bunăstarea și concentrarea pot fi pot fi afectate de aceste decizii așa că ai grijă în ce direcție decizi să duci situația.

Plafonarea prețurilor la energie și gaze. Anunțul lui Sebastian Burduja: ce se întâmplă cu prețurile după eliminarea subvențiilor

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a anunțat că familiile cu venituri mici vor beneficia de continuarea subvențiilor pentru plata facturilor la energie și după data de 1 aprilie 2025, când expiră actuala perioadă de plafonare a prețurilor. Ministrul a subliniat că se va colabora cu Ministerul...

Horoscopul lunii august 2024. Nativii sunt tot mai dornici să-și găsească marea dragoste

Multe surprize îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară. Dragostea plutește pretutindeni și horoscopul lunii august 2024 anunță mari schimbări. Universul este de partea zodiilor, astfel încât fiecare să-și găsească adevăratul drum în viitor. Unii decid să-și schimbe viața, pe când alții lasă ...

Dan Diaconescu, în DOLIU. I-a murit mama! Mesaj emoționant pentru ființa cea mai dragă

Dan Diaconescu, fost patron al OTV, a anunțat, vineri, decesul mamei sale, Măru Diaconescu. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a fostului jurnalist, acolo unde a exprimat durerea și regretul său în fața acestei pierderi enorme.

Rareș Bogdan, despre vizita lui Viktor Orban în România: „Relația dintre el și UE e mai tensionată ca oricând”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), a lansat critici dure la adresa premierului Ungariei, Viktor Orban, aflat în vizită în România. Bogdan l-a acuzat pe Orban că practică un dublu-limbaj în relația sa cu Uniunea Europeană și că folosește evenimentele din România...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..