Imagini revoltatoare cu minorele dintr-un centru din Vaslui! Conducerea institutiei, declaratii halucinante: Nu exista abatere...

Imagini revoltatoare cu minorele dintr-un centru din Vaslui! Conducerea institutiei, declaratii halucinante: Nu exista a
📅 2024-07-20

Sunt imagini revoltătoare cu tinerele din centrele de minori. Fetele sunt nesupravegheate și pot părăsi centrul oricând, spun surse din anchetă. Astfel sunt expuse unor riscuri uriașe, unele ajung să fie violate, traficate sau chiar ucise.

O copilă de 13 ani a rămas gravidă, a dat naștere și ulterior a beneficiat de o relocare într-un apartament gestionat de DGASPC Vaslui. Conducerea nu a fost trasă la răspundere pentru încălcările grave de conduită, iar copilul a ajuns în grija statului.

Directorul se apără și neagă orice acuzație. Spune că tinerele sunt îngrijite conform legii, asta în ciuda faptului că s-au găsit nereguli pe bandă rulantă.

"Nu exista disparitie din centru sau plecare voluntara sa nu fie anuntata catre organele competente pentru a se ocupa de asa ceva. Vreau, in schimb, sa va garantez ca nu exista abatere, nu exista disparitie, nu exista situatie de risc care sa nu fie anuntata organelor abilitate. Asa a fost si cazul prezentat, nu in totalitate adevarat", a declarat Dragos Cazacu, director DGASPC.

Directorul Protecției Copilului Vaslui, Dragoș Cazacu, e bănuit că ar avea afaceri cu nimeni altul decât Dumitru Buzatu, baronul șpăgar. Acesta a fost reținut de DNA anul trecut pentru luare de mită de la un om de afaceri pentru un contract acordat fraudulos și este în continuare cercetat. Imediat după punerea sub acuzare, acesta a fost exclus imediat din PSD. În momentul în care acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 1,25 milioane de lei, directorul Protecției Copilului se afla împreună cu el la pește. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incidentul care ar putea declanșa un conflict în interiorul granițelor NATO

Un poliţist de frontieră grec a fost rănit de un foc de armă dinspre partea turcă în cursul unei operaţiuni pentru a împiedica intrarea ilegală a unor migranţi.

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din Tulcea. A murit după ce a căzut într-o fântână de 25 de metri

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri. 

Un șofer beat și drogat a adormit la volan, în mijocul străzii VIDEO

Un șofer băut și drogat a fost găsit de polițiști în timp ce dormea la volan, în mijlocul străzii. Pentru că era „în altă lume”, acesta a fost luat de salvare și dus pentru investigații de spital.

Modificare majoră. Ce se întâmplă de la anul cu subvenționarea facturilor la utilizatorii casnici

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat că, până în 1 aprilie 2025, va exista o definiţie a consumatorului vulnerabil în sectorul energetic.

Crima de la Brăila. Cătălin Predoiu: „Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz”

Ministrul de Interne a felicitat echipele de criminaliști și polițiști care au rezolvat cazul crimei de doctoriței stomatolog de la Brăila.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..