Fostul sef al Curtii Supreme a Ucrainei, prins la granita spre Romania, dupa ce a fost acuzat de luare de mita

Fostul sef al Curtii Supreme a Ucrainei, prins la granita spre Romania, dupa ce a fost acuzat de luare de mita
📅 2024-07-20

Vsevolod Knyazev nu ar fi fost arestat, potrivit Liga.net, ci polițiștii de frontieră doar au informat poliția despre incident.

Autoritățile îl suspectează pe fostul oficial că încerca să părăsească ilegal Ucraina, în timp ce procesul său pentru luare de mită este încă în desfășurare. La momentul reținerii, acesta călătorea ca pasager într-un autoturism Volkswagen. Călătorind atât de aproape de frontiera internațională, Knyazev a încălcat probabil termenii eliberării sale pe cauțiune.

Traitor & former Chief Justice of the Ukrainian Supreme Court Kniazev apprehended as he was attempting to flee to Romania, just 1km from the border in Solotvyno. Charged with taking a $2.7M bribe, he was released on bail in January 2024. https://t.co/HeaUKlANig pic.twitter.com/S5HFvQGpKS

— Igor Sushko (@igorsushko) July 10, 2024
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incidentul care ar putea declanșa un conflict în interiorul granițelor NATO

Un poliţist de frontieră grec a fost rănit de un foc de armă dinspre partea turcă în cursul unei operaţiuni pentru a împiedica intrarea ilegală a unor migranţi.

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din Tulcea. A murit după ce a căzut într-o fântână de 25 de metri

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri. 

Un șofer beat și drogat a adormit la volan, în mijocul străzii VIDEO

Un șofer băut și drogat a fost găsit de polițiști în timp ce dormea la volan, în mijlocul străzii. Pentru că era „în altă lume”, acesta a fost luat de salvare și dus pentru investigații de spital.

Modificare majoră. Ce se întâmplă de la anul cu subvenționarea facturilor la utilizatorii casnici

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat că, până în 1 aprilie 2025, va exista o definiţie a consumatorului vulnerabil în sectorul energetic.

Crima de la Brăila. Cătălin Predoiu: „Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz”

Ministrul de Interne a felicitat echipele de criminaliști și polițiști care au rezolvat cazul crimei de doctoriței stomatolog de la Brăila.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..