Fost sportiv olimpic, cautat de FBI pentru distributie de cocaina si pentru crima. Recompensa de zeci de mii de dolari

Fost sportiv olimpic, cautat de FBI pentru distributie de cocaina si pentru crima. Recompensa de zeci de mii de dolari
📅 2024-10-18

FBI oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informaţii care duc la arestarea şi extrădarea lui Ryan James Wedding, un cetăţean canadian care locuia în Mexic şi este considerat fugar, au anunţat joi autorităţile, potrivit The Guardian, scrie news.ro..

Bărbatul,  în vârstă de 43 de ani, este acuzat în Statele Unite de conducerea unei grupări infracţionale, crimă, conspiraţie pentru distribuirea de cocaină şi alte infracţiuni, au declarat procurorii americani.

Autorităţile americane au precizat că gruparea lui Wedding a transportat cantităţi mari de cocaină din Columbia prin Mexic şi California către Canada şi alte locaţii din Statele Unite, folosind camioane.

Wedding, care se confruntă cu acuzații similare și în Canada, este una dintre cele 16 persoane acuzate în legătură cu o reţea care transporta 60 de tone de cocaină pe an.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Șocant! Româncă exploatată sexual prin metoda LOVERBOY. A fost sedusă pe internet

Caz șocant în Gorj. O femeie a fost exploatată sexual prin metoda Loverboy de un bărbat de 30 de ani care a determinat-o să practice prostituția în Marea Britanie. Oamenii legii au intrat pe fir și au făcut mai multe percheziții acasă la suspect. Individul a fost ulterior reținut. 

Un bărbat de 36 de ani a plonjat cu mașina în Dâmboviţa. Șoferul ar fi consumat substanțe psihoactive

Incident șocant în Capitală. O maşină condusă de un tânăr de 36 de ani a plonjat, vineri dimineaţa, în râul Dâmboviţa. Incidentul s-a petrecut în apropiere de oraşul Popeşti Leordeni. Șoferul a scăpat nevătămat, însă a ieşit pozitiv la testul pentru consum de substanţe psihoactive.

Uciderea liderului Hamas - Washingtonul cere eliberarea tuturor ostaticilor și încetarea războiului pentru a atenua suferința poporului palestinian

Secretarul de stat american Antony Blinken l-a felicitat pe preşedintele israelian Isaac Herzog pentru succesul misiunii soldate cu uciderea liderului Hamas Yahya Sinwar şi a reiterat necesitatea eliberării tuturor ostaticilor şi de a pune capăt războiului într-un mod care să atenueze suferinţa p...

Profesorul de sport din Vâlcea care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, săltat de polițiști. Bărbatul a fost raportat de un vlogger

Profesorul de sport din Vâlcea care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră a fost săltat de polițiști și dus la audieri. În fața anchetatorilor urmează să ajungă și tânăra, după ce un cunoscut vlogger le-ar fi spus polițiștilor despre această situație. 

Topul celor mai periculoase țări din lume: Riscurile majore la care te expui în destinațiile din clasament

O turistă care a explorat întreaga lume a realizat un clasament al celor mai periculoase țări, bazat pe o serie de factori critici ce afectează atât localnicii, cât și vizitatorii. Printre acești factori se numără conflictele armate, ratele ridicate de infracționalitate, instabilitatea politică ș...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.