Escrocherie de proportii in Bucuresti. 12 companii, inselate cu sume uriase. Cum actionau escrocii?

Escrocherie de proportii in Bucuresti. 12 companii, inselate cu sume uriase. Cum actionau escrocii?
📅 2024-09-20

Poliția Capitalei anunță că, în continuarea cercetărilor unui dosar penal privind fapte de înșelăciune, cu prejudiciu de 1.700.000 de lei, au mai fost făcute și alte activități de cercetare și de urmărire penală, care au condus către alte două persoane, un bărbat în vârstă de 47 de ani, respectiv o femeie în vârstă de 50 de ani.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, față de bărbat fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de femeie, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu.

Joi au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în București și Ilfov, fiind identificate și ridicate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, medii electronice de stocare a datelor, calculatoare.

De asemenea, au fost identificate bunuri în valoare de 200.000 de lei, asupra cărora au fost instituite măsuri asiguratorii.

Escrocii ar fi indus în eroare 12 societăți comerciale ce funcționează în București și în județul Ilfov cu privire la posibilitatea de a le achita contravaloarea unor mărfuri prin emiterea de instrumente de plată (CEC-uri și bilete la ordin), pentru care nu ar fi asigurat disponibilul la momentul ajungerii la scadență.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Nicolae Ciucă și Nicușor Dan, umăr la umăr. Cei doi participă împreună la Zilele Bucureștiului

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și primarul Capitalei, Nicușor Dan, participă la evenimentul de deschidere a Zilelor Bucureștiului.

Cum arată Sophia Loren la 90 de ani? Legendara actriță schimbă azi prefixul -FOTO/VIDEO

Legendara actriță Sophia Loren împlinește azi 90 de ani. Considerată, alături de Marilyn Monroe și Brigitte Bardot, una dintre cele mai sexy prezențe pe marile ecrane ale anilor `50-`60, Loren a reușit să depășească nivelul de poster-girl și să-și dovedească adevăratul potențial actoricesc într-o...

Cum s-a îmbogățit Piedone în închisoare. Primarul sectorului 5 se visează senator de Giurgiu 

Cristian Popescu Piedone s-a îmbogățit în pușcărie și acum vrea în Parlament! Potrivit ultimei sale declarații de avere, edilul din sectorul 5 a câștigat peste 10.000 de lei într-un an petrecut în spatele gratiilor, din munca prestată în folosul administrației penitenciarului. 

Tulpină de holeră, în România? Ministerul Sănătății, precizări importante despre pacientul de la Victor Babeș

O bacterie asemănătoare celei care provoacă holera a fost descoperită în România, însă Ministerul Sănătății a clarificat că nu este vorba despre un caz de holeră, așa cum au sugerat unele surse media. 

Mantre care te vor ajuta să-ți transformi viața în bine. Cum trebuie rostite

Aceste mantre pot fi rostite zilnic și au ca scop autosugestionarea. Atunci când simți că ai o zi proastă sau stima de sine scăzută este bine să apelezi la puterea mantrelor. Repetate cât mai des, pot avea efecte spectaculoase asupra vieții tale, tranformându-ți gândirea negativă într-una pozitivă.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..