AUR, scos de pe listele electorale in mai multe judete! George Simion: ,,Urmeaza iesiri in strada!

AUR, scos de pe listele electorale in mai multe judete! George Simion: ,,Urmeaza iesiri in strada!
📅 2024-10-17

Potrivit lui Simion, această decizie reprezintă un atac direct la democrație. Liderul AUR a anunțat că, în semn de protest față de această decizie, partidul va organiza ieșiri în stradă.

„În mai multe județe, USR împreună cu PSD au făcut contestații la candidaturile noastre. AUR nu va fi pe buletinele de vot în mai multe județe. Rezistăm, nu cedăm. La Bistrița facem un miting de amploare. Acolo, mafia PSD este în floare”, a spus George Simion.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

4 zodii vor fi afectate de Luna Plină în Berbec. Cum se va schimba viața nativilor începând cu 17 octombrie 2024

Astrologii spun că 4 zodii vor fi afectate de Luna Plină în Berbec. Această perioadă va aduce cu sine multe schimbări în viața nativilor. Totul se va întâmpla începând cu 17 octombrie 2024. Este o perioadă marcată de multe transformări pentru nativii din zodiac.

Klaus Iohannis a pledat la Bruxelles pentru preţuri accesibile la energie

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, în cadrul Consiliului European, importanţa unor preţuri accesibile la energie, necesitatea stimulării conectivităţii şi a îndepărtării blocajelor structurale de la nivelul reţelelor de transmisie a energiei.

Marcel Ciolacu: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru în detalii”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, seara, la un post TV, că „anul acesta România va intra în Schengen terestru”. „Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru mai mult în detalii”, a spus premierul.

Topul celor mai periculoase melodii pentru șoferi. „Dragostea din Tei” e lider cu 78% probabilitate ca drumul să se termine cu un accident

”Dragostea din Tei”, melodia interpretată de O-Zone, se află în fruntea topului celor mai periculoase piese pentru șoferi. Un studiu recent a arătat că ascultarea acestui hit pe drum poate crește semnificativ riscul de accident, cu o probabilitate de 78%. Cu versuri contagioase și ritmuri dansant...

Mișcare strategică a ministrului Tîlvăr: Un nou coridor de mobilitate militară, între România, Bulgaria şi Turcia

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a semnat joi, în marja reuniunii NATO de la Bruxelles, o scrisoare de intenţie privind stabilirea unui coridor de mobilitate militară între România, Bulgaria şi Turcia.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.