Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. L-a depășit și pe Florinel Coman în topul preferințelor

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. L-a depășit și pe Florinel Coman în topul preferințelor
📅 2024-10-18

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Și nu este vorba despre Florinel Coman, Olaru sau noul transferat Nana Antwi.

Finanțatorul de la FCSB este de părere că antrenorul Elias Charalambous trebuie să înceapă de acum înainte echipa cu noul său favorit.

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. L-a depășit și pe Florinel Coman în topul preferințelor

Latifundiarul din Pipera își schimbă în fiecare zi favoriții la echipă. Acum, numărul unu este Alexandru Băluță, jucător care vara trecută a preferat să semneze cu FCSB în detrimentul Universității Craiova.

„Băluță rata din faze mai ușoare și când a fost mai complicată a dat gol! Băluță n-are rost să discutăm despre el că voi știți ce am zis. Primul jucător cu care se începe echipa e Băluță, al doilea e Coman! (n.r. – dacă poate fi Băluță variantă pentru națională) Nu mă interesează, nu vreau să vorbesc de echipa națională”, a spus Gigi Becali.

Cum a reacționat Băluță după ce fost înjurat și făcut trădător de fanii Universității Craiova

Vara trecută, Alex Băluță era așteptat la Craiova pentru a face echipă cu Mitriță și Ivan. Numai că Gigi Becali l-a convins să vină la rivala FCSB cu un salariu superior și o primă de instalare consistentă.

La meciul direct de la Craiova, unde FCSB a învins categoric cu scor de neprezentare, Băluță a fost înjurat constant de fanii Universității, însă fotbalistul a avut tărie de caracter și nu a reacționat de niciun fel.

La flash-intervirurile de după meci, Alex Băluță și-a menținut calmul și le-a răspuns politicos celor care l-au înjurat la fiecare atingere de balon. Ba mai mult, a spus că nu are nimic cu ei și îi respectă în continuare.

„Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r. suporterii Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă la finalul meciului câștigat de echipa sa cu Univesitatea Craiova, scor 3-0.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Finală de super rally la malul mării. Piloți de top în lupta pentru titlul absolut din 2024

Ultima etapă a sezonului 2024 în Campionatul Național de Super Rally, competiția lansată de Mihai Leu în urmă cu 7 ani, se va desfășura la finalul acestei săptămâni, la Mangalia, pe circuit stradal, iar mii […] The post Finală de super rally la malul mării. Piloți de top în lupta pentru tit...

Dinamo, la un pas de un succes fabulos cu PSG. „Dulăii” au pierdut meciul cu francezii în ultimele minute

Dinamo a fost la un pas de o victorie impresionantă cu PSG, după ce a condus-o pe gruparea franceză până în minutul 50 al partidei. Dinamo București a pierdut în deplasarea de la PSG, scor […] The post Dinamo, la un pas de un succes fabulos cu PSG. „Dulăii” au pierdut meciul cu francezii în...

Cum a reacționat Meme Stoica atunci când a auzit că Daniel Pancu a crezut că Louis Munteanu „a murit” în timpul meciului cu Elveția U21

Mihai Stoica a reacționat imediat după ce a auzit că Daniel Pancu a afirmat că a crezut că Louis Munteanu „a murit” în timpul meciului dintre România U21 și Elveția U21. Reamintim că „tricolorii mici” […] The post Cum a reacționat Meme Stoica atunci când a auzit că Daniel Pancu a crezut că ...

Ce se întâmplă acum cu cele 6.250.000 de euro din transferul lui Florinel Coman. Banii au fost trimiși în Vietnam, dar șeicii din Qatar nu stau la discuții și Gigi Becali știe ce va urma: „Dacă nu, du-te la gară!”

Gigi Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu cele 6.250.000 de euro din transferul lui Florinel Coman, după ce banii au fost trimiși în Vietnam. Finanțatorul lui FCSB a discutat despre banii pe care […] The post Ce se întâmplă acum cu cele 6.250.000 de euro din transferul lui Florinel Coman...

Dinu Gheorghe, atac nuclear la Dan Șucu! „Dacă bagi atâția bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi! Rămâi la scaune și canapele”

Dinu Gheorghe a lansat un atac incredibil la adresa lui Dan Șucu, după ce patronul celor de la Rapid București a făcut mai multe acuzații grave despre fostul oficial al giuleștenilor. Dinu Gheorghe a spus […] The post Dinu Gheorghe, atac nuclear la Dan Șucu! „Dacă bagi atâția bani ca prostu...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.