„Nu se pot compara cu Lucescu". Mihai Stoichiță, elogiul suprem pentru selecționer, după Kosovo - România 0-3

„Nu se pot compara cu Lucescu". Mihai Stoichiță, elogiul suprem pentru selecționer, după Kosovo - România 0-3
📅 2024-09-16

Mihai Stoichiță a făcut elogiul suprem pentru Mircea Lucescu, după Kosovo – România 0-3.

Mircea Lucescu a debutat cu un succes de mare importanță în deplasarea din Kosovo, iar România conduce în prezent grupa de Nations League datorită golurilor marcate. Mihai Stoichiță a avut un discurs impresionant despre Mircea Lucescu, pe care l-a elogiat imediat după finalul partidei din Kosovo.

Mihai Stoichiță a făcut elogiul suprem pentru Mircea Lucescu, după Kosovo – România 0-3 

Mihai Stoichiță nu a fost șocat de victoria obținută de „tricolori” în deplasarea dificilă de la Priștina și a vorbit despre obiectivele pe care le are Mircea Lucescu. Directorul tehnic al FRF a menționat că valoarea lui Lucescu se vede pe teren, iar jucătorii au un respect imens pentru „Il Luce”, care a venit să câștige grupa de Nations League. De altfel, Stoichiță a declarat că valoarea antrenorului kosovar nu este nici pe aproape cu cea a lui Mircea Lucescu, care este unul dintre cei mai titrați antrenori la nivel mondial.

„Lucescu dacă a venit, nu a venit să piardă! Este un învingător. Mai și pierzi la fotbal, dar cred că ambiția lui va fi un stimulent extraordinar. Bineînțeles și experiența și talentul lui..

Și înainte de meci am stat de vorbă cu el, i-am spus să ne ajute Dumnezeu și să avem puțin noroc, de la noi nu are nevoie de nimic altceva. Cu tot respectul pentru corespondenții lui de pe cealaltă bancă, nu se pot compara. Ăsta e adevărul.

Jucătorii români îl cunosc, îl respectă. Nu cred că a avut jucători români foarte tineri, dar sunt și ei informați despre dumnealui. Emoții mai mari am avut la meciul de tineret. Mă bucur foarte mult, dacă ne calificăm la EURO 2025 o să aveți unde să veniți!

Echipa națională nu poate fi contestată după vara asta. Că nu suntem Brazilia, Spania, e cu totul altceva. Începem să ne apropiem de un nivel bun. Cu ajutorul echipelor de club, care vin tare din spate, ne putem ridica.

Am avut niște săgeți azi care i-au omorât în faza de atac. Cu spațiile pe care le creează, cu sprinturile, e foarte greu să îi ții. Nu am avut doar 3 situații de gol, am avut mult mai multe. Favoriți să câștigăm grupa am deveni din momentul în care Lucescu a declarat că a venit să câștige grupa!”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit as.ro.

Mircea Lucescu a avut o reacție de mare fair play, după Kosovo – România 0-3 

Mircea Lucescu a dorit, imediat după partida de la Priștina, să îi menționeze pe ultimii trei selecționeri care au fost pe banca naționalei României: Cosmin Contra, Edi Iordănescu și Mirel Rădoi. Lucescu a declarat că dorința lui este ca echipa națională să evolueze și să treacă la următorul nivel.

„Eu am vrut să ridicăm puțin ștacheta ca să putem să facem față. Din punctul ăsta de vedere s-au descurcat foarte bine. Meritul acestei victorii este și al antrenorilor care au fost înaintea mea: Contra, Edi Iordănescu, Rădoi. Toți cei care au contribuit la formarea acestui grup de jucători. Ne dă încredere, ne dă speranțe. Trebuie să facem tot posibilul să confirmăm evoluția din seara asta. Am controlat jocul, am știut să construim, am știut să menținem posesia mingii”, a declarat Mircea Lucescu la Antena 1.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Rapid București – U Cluj 0-1 Live Video Online în etapa a 9-a din Superliga. Burmaz șutează mult peste din situație favorabilă

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-1 Live Video Online în etapa a ...

Dan Şucu, gest de furie după golul cu care U Cluj a deschis scorul! Ce a făcut patronul celor de la Rapid Bucureşti

Dan Șucu nu s-a mai putut abține și a avut un gest de furie după golul cu care U Cluj a deschis scorul în Giulești. Rapid primește vizita liderului din Superliga, Universitatea Cluj. La revenirea […] The post Dan Şucu, gest de furie după golul cu care U Cluj a deschis scorul! Ce a făcut pat...

„Face parte din alt film!”. Rezultatele lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova, analizate la sânge. EXCLUSIV

Antrenorul Costel Gâlcă nu are rezultatele dorite la Universitatea Craiova, iar ultimul eșec, 0-2 în deplasare cu Politehnica Iași, din runda a noua din Superligă, a inflamat serios spiritele la gruparea din Bănie. Jurnalistul Alexandru […] The post „Face parte din alt film!”. Rezultatele l...

Marius Tucă Show începe marți, 17 septembrie, de la ora 20.00, live pe Gândul. Invitat: Gen. (R) Paul Hurmuz

Invitatul zilei este Gen. (R) Paul Hurmuz, fost director adjunct al Diviziei Intelligence din Statul Major Militar Internațional al NATO. Emisiunea o puteți urmări pe canalul de YouTube Gandul și pe mariustuca.ro. ”Tineți aproape!”   The post Marius Tucă Show începe marți, 17 septembrie, de ...

Decizie uluitoare a suporterilor care l-au contestat pe Marius Șumudică! Unde au fost surprinși la Rapid – U Cluj

Decizie incredibilă chiar în timpul meciului Rapid – Universitatea Cluj a facțiunii de suporteri giuleșteni care l-a contestat puternic pe Marius Șumudică înaintea numirii antrenorului pe banca vișiniilor. Fanii din Brigada Original i-au scandat numele […] The post Decizie uluitoare a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..