Cel mai mare dușman al lui Gigi Becali i-a propus să facă acum un transfer din Superliga! I-a dat verdictul despre un jucător abia cumpărat: „Mai bine îl iei pe el”

Cel mai mare dușman al lui Gigi Becali i-a propus să facă acum un transfer din Superliga! I-a dat verdictul despre un ju
📅 2024-09-16

Valeriu Răchită, fostul căpitan al Stelei din anii ’90, a desființat unul din ultimele transferuri făcute de „dușmanul” Gigi Becali în această vară și îi propune patronului de la FCSB un al stoper din Superligă total neașteptat.

Vivi Răchită îl pune la zid pe Mihai Popescu, fundașul central cumpărat de Gigi Becali de la Farul Constanța, despre care spune că nu este jucător de cupele europene.

Valeriu Răchită, a dat verdictul despre Mihai Popescu și îi propune lui Gigi Becali alt stoper din Superligă

Ex-căpitanul echipei din Ghencea critică vehement transferul lui Mihai Popescu la FCSB, considerând că apărătorul central ce a îmbrăcat și tricoul rivalei Dinamo, nu are valoarea necesară pentru a te baza pe el în cupele europene.

Mai mult, Vivi Răchită îi propune al nume de apărător central lui Gigi Becali, unul cu totul surprinzător, la care nimeni nu s-ar aștepta, în persoana lui Lucas Masoero, fundașul argentinian de 29 de ani al Universității Cluj.

„Crezi că va juca Mihai Popescu la FCSB? Nu e jucător de cupele europene. A fost în Scoția, a fost la Dinamo. Nu e jucător de cupele europene. E al doilea Kiki.

Mihai Popescu nu e jucător de FCSB. Vrei fundaș central? Ia-l pe Masoero (n.r. – de la U Cluj). E singurul fundaș central care poate să joace la FCSB. Dacă tot ai dat 2 milioane pe Bîrligea, cu 7-8 sute de mii poți să îl iei pe Masoero. E peste Dawa!”, a declarat Vivi Răchită la Fanatik..

La FCSB, cuplul de fundași centrali Ngezana – Dawa pare de neclintit, iar Vlad Chiricheș reprezintă varianta de avarie, iar la nevoie, acolo poate juca și Lixandru. Cum Denis Haruț a fost cedat la Farul Constanța, FCSB era obligată să mai aducă un stoper și l-a ales pe Mihai Popescu, jucător cu trecut dinamovist.

Cum l-a caracterizat Gigi Becali pe Mihai Popescu

Gigi Becali i-a oferit un salariu lunar de 15.000 de euro lui Mihai Popescu şi a dezvăluit care au fost motivele pentru care l-a adus pe fundaşul central de la Farul. Latifundiarul din Pipera dezvăluie că s-a „îndrăgostit” de Popescu de acum patru ani, atunci când acesta era la rivala Dinamo și a perforat poarta echipei sale cu o lovitură de cap imparabilă.

„L-am luat azi pe Popescu, de la Farul. A semnat 1 an plus 1 an. Am dat 250.000 de euro pe el și lui îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Vin competițiile peste noi.

Mie îmi plăcea de când era la Dinamo. El mi-a scăpat printre degete că nu știam. Nu stăteam eu să văd când e liber Popescu. Dar mi-a plăcut de el când ne-a dat el gol odată cu capul dintr-un corner. Acum vreo 3-4 ani, era la Dinamo.

Și îmi plăcea de el că e războinic, e luptător. Fundașul central trebuie să aibă peste 1,80 m și să fie puternic. Nu e puternic, nu ai ce să faci, la revedere”, a declarat Gigi Becali pentru sursa de mai sus.

Eu sunt câine roșu de mic, din Câmpulung Muscel. În anii 2000, mă uitam la Dănciulescu, la Niculescu, la Bratone că dădeau goluri Stelei. Atunci visam să ajung să joc în Liga 1 pentru Dinamo, să joc în Derby și să dau și eu un gol contra Stelei – Mihai Popescu (gsp.ro – 2018)

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..