Simona Halep s-a accidentat și s-a retras de la Paris! Mult-așteptata revenire a durat doar un set

Simona Halep s-a accidentat și s-a retras de la Paris! Mult-așteptata revenire a durat doar un set
📅 2024-07-27

Simona Halep s-a retras din meciul cu McCartney Kessler, numărul 123 mondial, care a avut loc în primul tur al turneului Trophee Clarins.

Jucătoarea din Constanța s-a accidentat în timpul confruntării și a decis să se retragă.

Simona Halep s-a accidentat în timpul meciului cu McCartney Kessler

Deși a luat primul set, Simona Halep s-a retras din meciul cu McCartney Kessler. Românca a acuzat probleme la genunchi şi nu a reuşit să ducă la capăt primul meci jucat pe zgură.

„Simo” se pare că nu a mai putut rezista durerii și a decis să se retragă din confruntare. Concret, românca s-a retras după o oră şi 26 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3.

În turul doi, Kessler va juca cu învingătoarea dintre Emma Navarro şi Lauren Davis. Halep a avut probleme și la meciul cu Paula Badosa, atunci când a acuzat dureri la umărul drept.

Simona Halep, „vrăjită” de capitala Franței: „Parisul este orașul meu favorit!”

Simona Halep spunea că e o plăcere să joace în capitala Franței deoarece condițiile sunt excelente, iar Parisul este orașul ei preferat.

„Mă simt genial, este minunat să fiu în acest loc deosebit. Condițiile sunt excelente, este o plăcere să vin și să joc aici.

Aș vrea să mulțumesc directorului turneului pentru că mi-a oferit acest wild card. Este o oportunitate pentru mine să joc câteva meciuri și sper să pot arăta un tenis cât mai bun.

Am câștigat Roland Garros și la junioare și la senioare, este un loc foarte special pentru mine, Parisul este orașul meu favorit, așa că îl vizitez de fiecare dată când am timp, nu doar cu munca.

Este de fiecare dată un sentiment grozav să mă întorc și sper să pot juca un tenis bun, așa cum am făcut-o în trecut”, a fost mesajul Simonei Halep, postat pe rețelele de socializare ale turneului din Franța.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Vlad Chiricheș a avut curajul să răspundă criticilor lui Gigi Becali, după FCSB – Oțelul 0-2! Cuvintele pline de greutate ale căpitanului campioanei: „Pare că joc la mișto și nu e exact ce vrea patronul, dar…”

Căpitanul campioanei României, Vlad Chiricheș, a avut curajul să răspundă criticilor patronului Gigi Becali, după FCSB – Oțelul 0-2, în etapa a treia din Superliga. FCSB a fost învinsă de Oțelul, cu 0-2, pe Stadionul […] The post Vlad Chiricheș a avut curajul să răspundă criticilor lu...

Cristi Munteanu îl „interzice” pe Dorinel Munteanu la naționala României, după FCSB – Oțelul 0-2! „Să se ducă Hagi sau cine o dori”

Fostul portar Cristi Munteanu, în prezent președinte al echipei din Galați, l-a „interzis” pe Dorinel Munteanu la naționala României, după FCSB – Oțelul 0-2. Cristi Munteanu, președintele echipei Oțelul Galați, nu este de acord ca […] The post Cristi Munteanu îl „interzice” pe Dorinel...

Cristiano Ronaldo a făcut cea mai mare aroganță a verii! Starul cu o avere de sute de milioane de euro a chemat un cântăreț celebru să-i cânte în sufragerie

Cristiano Ronaldo, starul lui Al Nassr, se află în vacanța dinaintea turneului la care formația din Arabia Saudită va participa. Ronaldo l-a chemat pe un celebru cântăreț din Portugalia pentru a-i cânta în sufragerie. Ronaldo […] The post Cristiano Ronaldo a făcut cea mai mare aroganță a ve...

Vlad Chiricheș, reacție de lider adevărat, după gafa din FCSB – Oțelul 0-2! Gestul față de colegii săi

Vlad Chiricheș a venit cu o primă reacție după ce a gafat în meciul cu Oțelul, scor 0-2, din a treia etapă a Superligii. Căpitanul FCSB a făcut un gest incredibil față de colegii săi […] The post Vlad Chiricheș, reacție de lider adevărat, după gafa din FCSB – Oțelul 0-2! Gestul față d...

Fanii campioanei au răbufnit împotriva jucătorilor și le-au cerut să plece, după FCSB – Oțelul 0-2! Andrei Vlad a reacționat imediat când i-a auzit pe suporterii furioși și le-a transmis un mesaj concis

Andrei Vlad a reacționat după ce jucătorii FCSB-ului au fost criticați de suporteri. În timpul partidei FCSB – Oțelul, 0-2, care a contat pentru etapa a 3-a din Superliga, suporterii campioanei României și-au apostrofat proprii […] The post Fanii campioanei au răbufnit împotriva jucăt...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..