O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD) - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin p
📅 2024-04-12

Într-o mișcare surprinzătoare, doi con­silieri locali aleși pe lista Pro România, Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă, au anunțat că, la alegerile din 9 iunie 2024, îl vor susține pe social-democratul Sorin Crai pentru candidatura la funcția de primar al orașului Hațeg. Această decizie pare să reconfigureze peisajul politic local și sporește semnificativ șansele candi­da­tului PSD de a se impune la scrutinul din iunie.

Sorin Crai, un lider eficient și dedicat
Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl consideră pe Sorin Crai ca fiind un profesionist cu potențial remarcabil, căruia nu i s-a oferit ocazia de a demonstra calitățile sale de bun edil.
„Credem că domnul Sorin Crai merită această șansă de a demonstra că este un bun primar pentru Hațeg. Ne-a convins pro­fesionalismul și seriozitatea cu care abor­dea­ză problemele comunității”, susține Gianina Vasilica Vulcu.
„Ne alăturăm echipei PSD cu încredere și entuziasm. Este direcția corectă pentru Hațeg”, a declarat Tiberiu Gabriel Boabă.
Cu sprijinul ferm al celor doi consilieri locali, dar și al întregii echipe PSD, Crai este încre­zător că poate aduce schimbările necesare și că va fi un lider eficient și dedicat în funcția de primar.
„La Hațeg, am construit în ultima perioadă o echipă puternică și hotărâtă să câștige alegerile locale din acest an. Avem toată încrederea că, împreună, vom reuși să pu­nem și Hațegul pe harta marilor proiecte, pe harta orașelor care se dezvoltă. Potențialul este imens și va trebui să valorificăm toate oportunitățile. Nimic nu este greu sau im­po­sibil, dacă îți dorești să fii un primar eficient”, a declarat Sorin Crai, în prezent viceprimar al orașului Hațeg.
Cu un trecut bogat în administrația locală, Sorin Crai promite să fie un gospodar exem­plar, dedicat binelui orașului și cetățenilor săi.

Echipa lui Sorin Crai, susținută de președintele Laurențiu Nistor
Sprijinul acordat de președintele Con­si­liu­lui Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, adaugă un plus de validare și încredere echipei candidatului PSD. Activitatea ad­mi­nistrativă a președintelui Laurențiu Nistor este apreciată de către cei doi consilieri locali, care văd în șeful administrației ju­de­țene un aliat de nădejde în eforturile lor de a aduce schimbarea în Hațeg.
„Faptul că oamenii vin spre noi ne arată că, în acest mandat, PSD s-a remarcat prin efi­ciență în actul administrativ. Sigur, sunt des­tui care se ocupă cu critica de dimineață până seara târziu, dar… a vorbi este ușor. Mai greu este să și dovedești cu fapte că ești de­dicat, implicat și capabil să duci proiecte la bun sfârșit. Eu cred în Sorin Crai, cred în echipa PSD de la Hațeg, așa cum am în­cre­dere deplină în toți colegii noștri din județul Hunedoara. Le spun Bun venit celor doi consilieri locali alături de noi și am con­vin­gerea că sprijinul lor va cântări în rezultatul alegerilor din 9 iunie”, a declarat Laurențiu Nistor.
Până acum, cinci primari în funcție (care nu sunt membri PSD) și-au anunțat sprijinul pentru Laurențiu Nistor și intenția de a can­dida pe 9 iunie din partea PSD. De asemenea, numărul consilierilor locali care își anunță sprijinul pentru echipa PSD. Rămâne de văzut ce surprize vor mai urma în perioada imediat următoare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mesagerul hunedorean

Cum îți înveți copilul să meargă pe bicicletă în mod corect?

A venit primăvara și la noi, în sfârșit, e cald afară, de ce să nu ieșiți cu bicicleta la plimbare? The post Cum îți înveți copilul să meargă pe bicicletă în mod corect? appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii prin târg că un per­sonaj de la noi, care mereu este în căutare de fraieri care să-i asculte The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina albă

Bianca Hărăguș, elevă la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva Pentru că a obținut marele premiu la Concursul de The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina neagră

Adrian S. Pentru că este acuzat că a vrut să-și omoare un vecin, lovindu-l cu toporul în cap.   The post Bulina neagră appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Primarul Victor Stoica, victima unei campanii murdare de dezinformare

Într-un gest disperat, adversarii politici ai primarului comunei Pui, Victor Stoica, au recurs la tacticile mizerabile ale dezinformării și manipulării, The post Primarul Victor Stoica, victima unei campanii murdare de dezinformare appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesa...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..