Declaraţie şocantă a unui jucător de tenis: am riscat să-mi fie amputate organele genitale

Declaraţie şocantă a unui jucător de tenis: am riscat să-mi fie amputate organele genitale
📅 2024-10-18

Rusul Andrey Rublev a tras o sperietură groaznică. Jucătorul de tenis, care este constant în Top 10 mondial, i-a şocat pe fanii săi cu anunţul făcut înainte de Mastersul 1000 de la Shanghai:

„Am riscat să mi se amputeze o parte din corp, m-am salvat în câteva ore”.

Două săptămâni mai târziu, a lămurit misterul: „Aproape că mi-am pierdut organele genitale. Nu ştiu dacă să spun asta serios sau să râd, dar ştiu doar că am fost norocos”.

Rublev, care afirmase că „este necesară o operaţiune pentru a rezolva problema şi a evita consecinţele nefaste”, a explicat incidentul:

„Marele meu noroc a fost că am mers imediat la spital, pentru a încerca să rezolv problema, pentru că, dacă sângerarea ar fi continuat multe ore, ar fi fost necesară amputarea. În 3-4 ore am rezolvat situaţia şi totul a decurs conform planului”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

După greva Boeing, un furnizor important îşi concediază angajaţii

Cea mai recentă rundă de concedieri legate de greva continuă a mecanicilor de la Boeing nu este la Boeing. Reuters anunţă că Spirit Aerosystems (SPR), un furnizor de aerostructuri pentru avioane comerciale, este cel care trimite angajaţii acasă.

Reţea de corupţie la frontieră: Poliţişti din Satu Mare, bănuiţi că primeau mită

Mai mulţi poliţişti de frontieră din Satu Mare sunt bănuiţi că ar fi primit bani de la transportatorii de autovehicule, fructe şi legume pentru a le permite intrarea în ţară fără controlul ANAF.

Fierbere în dosarul legat de tunul imobiliar de la Extensiv: organele de urmărire penală sunt la dispoziţia inculpaţilor

Dosarul privind vânzarea bazei sportive Extensiv este unul dintre cele mai vechi de la DIICOT Craiova, fiindu-i blocată trimiterea în judecată de diverse motive.

Ucraina cere „o reacţie puternică” din partea aliaţilor faţă de desfăşurarea Coreei de Nord

Ministrul ucrainean de Externe, Andriy Sybiga, a cerut vineri o „reacţie imediată şi puternică” din partea aliaţilor Kievului, după ce a devenit evident ajutorul dat de Coreea de Nord pentru Rusia, oferindu-i trupe şi arme.

Bursa de la Bucureşti a scăzut în fiecare şedinţă din această săptămână

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti a înregistrat o scădere de 0,23% în şedinţa de tranzacţionare de vineri, 18 octombrie 2024, fiind a cincea sesiune consecutivă de scăderi, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.