Ciolacu, despre Bologa: Un tânăr extraordinar care a muncit din greu pentru a-şi îndeplini visul

Ciolacu, despre Bologa: Un tânăr extraordinar care a muncit din greu pentru a-şi îndeplini visul
📅 2024-09-16

Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Alexandru Bologa, care a câştigat vineri medalia de aur la para judo, în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Paris 2024.

Ciolacu, despre Bologa: Un tânăr extraordinar care a muncit din greu pentru a-şi îndeplini visul

Premierul susţine că Alexandru Bologa este o sursă de inspiraţie: „nimic nu este imposibil, oricât de greu ar fi drumul până acolo”.

„Felicitări Alexandru Bologa, pentru medalia de aur la para judo de la Jocurile Paralimpice. Un tânăr extraordinar care a muncit din greu pentru a-şi îndeplini visul. Şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi că nimic nu este imposibil, oricât de greu ar fi drumul până acolo. Mult succes mâine şi Cameliei Ciripan în proba de para tenis de masă!”, a transmis şeful Guvernului.

Judoka român a câştigat aurul la Jocurile Paralimpice Paris 2024 după o luptă încheiată prin ippon împotriva sportivului Yergali Shamey din Kazahstan. Scorul a fost 10-0.

Nadia Comăneci s-a întâlnit cu David Popovici. Ce i-a spus când au rămas singuri

PROSPORT.RO

Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el

CANCAN.RO

Cel mai căutat LAPTE de români este foarte scump. Cât ajunge să coste un litru într-un supermarket

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 936. Atac masiv cu drone asupra Kievului / ISW: Rusia se va confrunta cu o penurie de arme pentru invazia din Ucraina / „Ucraina îi poate păstra” - comandantul cecen renunţă la compatrioţii care s-au predat Kievului

Construcţii modulare, soluţia pentru reluarea cursurilor în şcolile afectate de inundaţii din Galaţi

Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea instalării unor construcţii modulare pentru a asigura continuitatea procesului educaţional în şcolile grav afectate de inundaţiile recente din judeţul Galaţi.

BEC simplifică procedura de vot pentru persoanele cu probleme de sănătate

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat luni o decizie care facilitează accesul la vot pentru persoanele cu probleme de sănătate sau invalidităţi la alegerile parlamentare din 2024, prin intermediul urnei speciale.

STB prelungeşte programul pentru meciul cu Rapid - Universitatea Cluj

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă prelungirea programului pentru a veni în sprijinul spectatorilor care vor urmări meciul dintre F.C. Rapid Bucureşti şi F.C. Universitatea Cluj pe Stadionul Giuleşti.

Furtuna Boris: 15 morţi şi un peisaj dezolant în Europa Centrală şi de Est

Luni, Europa Centrală şi de Est a jelit cel puţin 15 morţi în urma trecerii furtunii devastatoare Boris, care a lăsat, de asemenea, mii de oameni fără adăpost şi a provocat pagube imense care sunt încă greu de estimat.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..