Scrisori „intime” semnate de Prinţesa Diana vor fi scoase la vânzare. Cine era destinatarul şi care e valoarea estimată a unei scrisori

Scrisori „intime” semnate de Prinţesa Diana vor fi scoase la vânzare. Cine era destinatarul şi care e valoarea estimată
📅 2024-10-18

Scrisorile au fost trimise lui Violet Collison - pe care Diana o cunoştea simplu sub numele de „Collie” - menajera de la Park House de pe domeniul Sandringham, acolo unde prinţesa şi-a petrecut copilăria.

Collie a rămas apropiată de Prinţesa Diana şi i-a trimis cadouri atât ei, cât şi prinţilor William şi Harry, pentru care Diana a răspuns cu scrisori de mulţumire şi felicitări de Crăciun.

Una dintre scrisori, scrisă pe hârtie de notiţe de la Palatul Buckingham, a fost trimisă cu doar trei săptămâni înainte de nunta Dianei cu Prinţul Charles, potrivit BBC.

Luke Macdonald, director la Sworders auctioneers, a declarat că scrisorile erau „atât de intime”.

„Faptul că dorea să spună un mulţumesc special - pentru cadouri deşi mici - spune cu adevărat cât de bună, generoasă şi grijulie era Diana”, a adăugat el.

Casa unde vor avea loc licitaţiile a declarat că scrisorile scrise de Prinţesa Diana au atras un mare interes din întreaga lume, în special din Statele Unite.

De asemenea, sunt incluse fotografii înrămate şi felicitări de Crăciun, precum şi invitaţiile doamnei Collison atât la nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles în 1981, cât şi la înmormântarea ei în 1997.

Unele scrisori individuale au o valoare estimată pentru licitaţie între 800 şi 1200 de lire sterline, însă este de aşteptat ca preţul de vânzare să fie unul mai mare decât atât.

Loturile vor fi vândute marţi, 30 iulie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Liderul Hamas a fost ucis de Israel într-o operaţiune în Gaza

Armata israeliană a declarat că l-a ucis pe Yahya Sinwar într-o operaţiune în sudul Gazei.

Războiul din Ucraina, ziua 967. Zelenski merge la Bruxelles să prezinte „planul de victorie” liderilor NATO şi UE / ISW: Viziunea lui Putin despre victorie este epuizarea Ucrainei / Zalujnîi: Ieşirea din războiul „prelungit” cu Rusia este „aproape imposibilă”

Kamala Harris, despre eliminarea liderului Hamas: „S-a făcut dreptate”

Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, a comentat informaţia despre eliminarea liderului Hamas de către trupele israeliene. S-a făcut dreptate, a spus Harris care este şi candidata democraţilor pentru funcţia de preşedinte al SUA. Yahya Sinwar a fost ucis joi.

Cinci militari israelieni ucişi în sudul Libanului

Cinci militari israelieni au murit într-o luptă din sudul Libanului. Anunţul a fost făcut joi seara de armata israeliană (IDF). Alţi trei militari au fost răniţi în timpul incidentului.

Efectele eliminării liderului Hamas: Biden va vorbi cu Netanyahu despre finalul războiului

Preşedintele american Joe Biden a anunţat că va vorbi în curând cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre returnarea ostaticilor şi despre finalul războiului. Declaraţia a fost făcută după confirmarea decesului liderului Hamas, Yahya Sinwar.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.