O cunoscută politiciană care a povestit că şi-a împuşcat câinele a stârnit o amplă dezbatere în SUA

O cunoscută politiciană care a povestit că şi-a împuşcat câinele a stârnit o amplă dezbatere în SUA
📅 2024-05-10

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în politică, cât şi în viaţă. Ea a povestit că şi-a împuşcat câinele deoarece nu răspundea la comenzi şi pentru că era agresiv. După ce atacat câinii unor vecini, ea a decis să-l împuşte.

„Am urât câinele ăla”, a spus ea.

În aceeaşi zi, a decis să împuşte şi una dintre caprele familiei deoarece era „urâtă, rea, mirosea dezgustător” şi fugărea copiii.

„Nu a fost o muncă plăcută. Dar trebuia făcută”, a comentat Noem în cartea sa.

Dezvăluirile au fost intens criticate în mediul online. Adversarii politici au lansat un mesaj electoral: „Dacă vreţi oficiali aleşi care nu se laudă că şi-au ucis cu brutalitate animalele de companie... votaţi democraţi”. Noem a fost criticată şi de simpatizanţii partidului său. Meghan McCain, fiica candidatului republican la preşedinţia din 2008, John McCain, a spus: „Puteţi să vă recuperaţi după multe lucruri din politică, să schimbaţi naraţiunea etc. – dar nu şi din uciderea unui câine”.

Noem s-a apărat pe X, spunând că „ne plac animalele, dar decizii grele ca aceasta se întâmplă tot timpul la o fermă”. Ea a promis mai multe „povestiri reale, sincere şi incorecte din punct de vedere politic” în viitoarea sa carte.

În 2018 Kristi Noem a devenit prima femeie aleasă în poziţia de guvernator al statului Dakota de Sud. Ea ar putea fi cooptată în echipa lui Donald Trump, aşa cum a speculat presa americană.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Rapid continuă să sufere în play-off-ul Superligii de fotbal

Războiul din Ucraina, ziua 807. Zelenski: ciocniri grele pe tot frontul / Nou pachet de ajutor venit din SUA: 400 de milioane

Ambasadorul Israelului distruge Carta ONU cu un tocător de hârtie. A protestat împotriva votului pro-Palestina

Ambasadorul Israelului la Naţiunile Unite, aflat pe podiumul Adunării Generale, a distrus Carta ONU cu un tocător de hârtie.

Novak Djokovic, lovit de o sticlă de apă, a ieşit de pe teren sângerând

La Masterul 1.000 de la Roma, liderul mondial Novak Djokovic, 36 de ani, a câştigat astă-seară meciul cu francezul Corentin Moutet (25 de ani, 83 ATP), scor 6-3, 6-1.

Kylian Mbappe confirmă că va pleca de la Paris Saint-Germain

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..