Tornadele au făcut prăpăd în Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrică

Tornadele au făcut prăpăd în Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrică
📅 2024-10-18

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf.

Vremea extremă de marţi urmează furtunilor din weekend care au ucis cel puţin 24 de persoane în cinci state, inclusiv Texas, potrivit BBC.

Marţi, în mai multe oraşe din Texas a fost pornit sistemul de alarmare la tornade.

În Dallas şi în împrejurimi, vântul puternic a rupt reţelele electrice lăsând aproximativ 780.000 de oameni fără energie electrică. Unele şcoli au fost închise, iar sute de zboruri din Dallas au fost întârziate sau anulate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Bucureştenii, chemaţi să formeze un lanţ uman în jurul Parcului IOR pentru a opri distrugerile

Bucureştenii sunt chemaţi sâmbătă la evenimentul „O îmbrăţişare pentru IOR”, unde vor fi invitaţi să formeze un lanţ uman în jurul zonei retrocedate din Parcul IOR, ca semn de protest împotriva distrugerilor din ultima vreme.

China foloseşte supraproducţia pentru a domina pieţele globale, avertizează Casa Albă

Statele Unite vor utiliza instrumente restrictive precum tarifele pentru a contracara practica Chinei de a produce mult mai multe bunuri decât are nevoie pentru a domina pieţele globale, a declarat joi oficialul Casei Albe Daleep Singh.

Uniunea Europeană susţine decizia Poloniei de a suspenda temporar dreptul la azil pentru migranţii care vin din Rusia sau Belarus

ÎPS Teodosie le spune oamenilor să nu asculte de doctori în zilele de post. „Medicul nu are o pregătire duhovnicească”/ "Mâncarea de dulce are toxine şi vă face mai rău”

IPS Teodosie a fost întrebat joi, într-o emisiune de la Radio Dobrogea, de o persoană care are o boală neurologică, dacă poate cere dezlegare de la preot să mănânce "dulce" ( n.r produse din/cu lapte, carne, ouă) în zi de post, având în vedere că i s-a recomandat de către medic să s...

Meta colaborează cu o companie de la Hollywood pentru a testa un model de AI care generează filme

Meta, compania-mamă a Facebook, a declarat joi că a făcut echipă cu Blumhouse Productions, compania hollywoodiană din spatele unor filme de groază populare precum „The Purge” şi „Get Out”, pentru a testa noul său model video de inteligenţă artificială generativă numit Movie Gen, rel...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.