SUA face demersuri pentru a crea un coridor maritim către Gaza

SUA face demersuri pentru a crea un coridor maritim către Gaza
📅 2024-05-15

Secretarul de stat american Antony Blinken a discutat cu oficiali din mai multe ţări privind deschiderea unui coridor maritim pentru transportul de alimente în Gaza.

SUA face demersuri pentru a crea un coridor maritim către Gaza

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat, miercuri, că a organizat o videoconferinţă cu oficiali din Cipru, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Uniunea Europeană şi ONU.

Demersul lui Blinken a fost pentru a discuta despre punerea în funcţiune a unui coridor maritim pentru trimiterea de ajutoare umanitare în Fâşia Gaza, relevă Reuters.

Blinken a declarat că, odată stabilit, coridorul ar permite distribuirea de hrană în Gaza, unde, potrivit organizaţiilor umanitare, populaţia se confruntă cu o lipsă majoră de alimente.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar

PROSPORT.RO

Mărturia revoltătoare a șoferului începător din Timișoara, care a condus-o pe Moni spre moarte la doar 17 ani: „Nu aveam viteză, aveam 115-120 km/h maxim”

CANCAN.RO

Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, se joacă miercuri

Rodeanu, despre sistemul Patriot pentru Ucraina: Preşedintele şi premierul se cam calcă pe picioare

Refugiul pe care îl au jucătorii la păcănele, după aplicarea legii Simonis

Legea Simonis, intrată în vigoare pe 28 aprilie, i-a obligat pe deţinătorii de sloturi din agenţiile terestre să le scoată din localităţile cu populaţie sub 15.000 de oameni.

Războiul din Ucraina, ziua 811. Lupte intense în regiunea Harkov / Germania transferă încă un sistem Patriot Ucrainei / WSJ: Capacitatea armatei ucrainene de a intercepta atacurile cu rachete a scăzut / Blinken efectuează o vizită la Kiev

Simona Halep nu va participa la Roland Garros. Organizatorii au decis să nu îi ofere un wild-card

Oraganizatorii Roland Garros au anunţat marţi, 14 mai, lista jucătoarelor invitate pe tabloul de calificări, dar şi pe cel principal. Simona Halep nu a primit wild-card-ul pentru cel mai important turneu pe zgură din lume.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..