Rusia afirmă că a doborât 101 drone ucrainene. O autostradă a fost închisă

Rusia afirmă că a doborât 101 drone ucrainene. O autostradă a fost închisă
📅 2024-09-21

Ministerul rus al apărării a anunţat că a doborât în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă 101 drone ucrainene, inclusiv în regiunea Tver, unde autorităţile au decis închiderea unei autostrăzi.

Rusia afirmă că a doborât 101 drone ucrainene. O autostradă a fost închisă

Rusia a închis temporar sâmbătă autostrada M-9 din vestul regiunii Tver, în apropiere de oraşul Toropets, pentru a asigura siguranţa traficului, au raportat agenţiile de presă ruse, scrie Reuters.

Măsura a fost luată la trei zile după ce un atac ucrainean cu drone a declanşat o explozie uriaşă la un arsenal important din apropiere de Toropets.

Ministerul rus al Apărării a declarat sâmbătă că a doborât 101 drone ucrainene peste noapte, inclusiv trei deasupra regiunii Tver.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”

PROSPORT.RO

Tânăra bătută cu bestialitate într-un hotel din Iași rupe tăcerea. Ce relație avea cu agresorul și ce i-a făcut în cameră

CANCAN.RO

Meteorologii Accuweather anunță o lună octombrie cum nu prea a mai fost în București și în celelalte orașe din România

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Lavrov: Putin a glumit atunci când a declarat că Moscova o susţine pe Kamala Harris

Preşedintele rus Vladimir Putin a glumit atunci când a declarat că Moscova o susţine pe candidata democrată Kamala Harris în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, a declarat ministrul de externe Serghei Lavrov într-un interviu acordat Sky News Arabia.

Debitul Dunării la intrarea în ţară, în creştere. Se estimează că viitura de pe Dunăre va intra în România în perioada 28-29 septembrie

Debitul Dunării la intrarea în ţară este în creştere, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române.

Ciucă: În teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine le aveau militarii români şi insurgenţii

Stimularea industriei de apărare este crucială pentru securitatea continentului, susţine preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Cugir: „Îmi aduc aminte că, în teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine şi cu cea mai mică acurateţe le aveau doar militarii români şi in...

Iohannis viitorul premier? Iată ce spune Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD a fost întrebat sâmbătă la Cluj-Napoca dacă l-ar numi premier pe Klaus Iohannis, dacă aceasta şi-ar dori această funcţie şi dacă liderul social-democrat ar câştiga alegerile.

Pâmântul va avea o a doua lună pentru două luni. Ce este 2024 PT5, descoperit recent

Pământul va avea o a doua lună pentru aproximativ două luni în acest an, când un mic asteroid va începe să orbiteze în jurul planetei noastre.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..