Ministrul italian al Culturii, implicat într-un caz de adulter, a demisionat

Ministrul italian al Culturii, implicat într-un caz de adulter, a demisionat
📅 2024-09-16

Sangiuliano, un fost jurnalist în vârstă de 62 de ani, s-a confruntat cu o furtună mediatică după ce Maria Rosaria Boccia a declarat luna trecută că a fost numită „consilier al ministrului pentru evenimente majore”.

Ministerul Culturii a negat iniţial o astfel de numire, dar Sangiuliano a explicat ulterior că a fost de acord să o angajeze pe aceasta în calitate de consultant neplătit, înainte de a se răzgândi din cauza conflictului de interese.

„Consider că este necesar pentru instituţii şi pentru mine să îmi dau demisia”, a spus vineri Sangiuliano în scrisoarea adresată vineri prim-ministrului, negând orice încălcare a regulilor ministeriale.

Miercuri, Sangiuliano a recunoscut într-un interviu televizat că Boccia i-a fost amantă şi-a cerut scuze soţiei sale şi lui Meloni.

Meloni a spus pe X despre Sangiuliano că este„o persoană capabilă şi un om onest”. Ea l-a ales în locul său pe Alessandro Giuli, directorul muzeului de artă contemporană MAXXI din Roma şi, de asemenea, un fost jurnalist.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 936. Atac masiv cu drone asupra Kievului / ISW: Rusia se va confrunta cu o penurie de arme pentru invazia din Ucraina / „Ucraina îi poate păstra” - comandantul cecen renunţă la compatrioţii care s-au predat Kievului

Construcţii modulare, soluţia pentru reluarea cursurilor în şcolile afectate de inundaţii din Galaţi

Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea instalării unor construcţii modulare pentru a asigura continuitatea procesului educaţional în şcolile grav afectate de inundaţiile recente din judeţul Galaţi.

BEC simplifică procedura de vot pentru persoanele cu probleme de sănătate

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat luni o decizie care facilitează accesul la vot pentru persoanele cu probleme de sănătate sau invalidităţi la alegerile parlamentare din 2024, prin intermediul urnei speciale.

STB prelungeşte programul pentru meciul cu Rapid - Universitatea Cluj

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă prelungirea programului pentru a veni în sprijinul spectatorilor care vor urmări meciul dintre F.C. Rapid Bucureşti şi F.C. Universitatea Cluj pe Stadionul Giuleşti.

Furtuna Boris: 15 morţi şi un peisaj dezolant în Europa Centrală şi de Est

Luni, Europa Centrală şi de Est a jelit cel puţin 15 morţi în urma trecerii furtunii devastatoare Boris, care a lăsat, de asemenea, mii de oameni fără adăpost şi a provocat pagube imense care sunt încă greu de estimat.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..