Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele furnizate Ucrainei

Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele furnizate Ucrainei
📅 2024-07-07

Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc joi la Praga pentru a discuta propunerea potrivit căreia Ucraina va avea dreptul să folosească armele occidentale împotriva unor ţinte militare de pe teritoriul Rusiei.

Oficialii vor discuta două zile şi vor pregăti summitul NATO din iulie, unde ar putea să fie anunţat un nou pachet de sprijin pentru Ucraina, potrivit Sky News.

Kievul i-a presat pe aliaţii occidentali, în special SUA, să-i permită să folosească rachete cu rază lungă de acţiune pentru a lovi ţinte în interiorul Rusiei.

Liderii din Franţa şi Germania au declarat miercuri că susţin propunerea. Ministrul de externe al Italiei a exclus acest lucru.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Bărbat reţinut după ce a înşelat un sucevean la tranzacţionarea unei maşini de 35.000 de euro

Raport: Numărul ruşilor ucişi în Ucraina, mai mare decât se raportează

Între 462.000 şi 728.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi, răniţi sau capturaţi până la jumătatea lunii iunie, a raportat The Economist, citând documente de la Departamentul de Apărare al SUA, potrivit kyivindependent.com.

Accident cu abandon pentru Simone Tempestini în etapa europeană din Estonia

Campionul naţional absolut Simone Tempestini a ratat o şansă importantă de a se apropia de primul loc în clasamentul Campionatului European de Raliuri după ce s-a răsturnat în timpul Raliului Estoniei, a patra etapă stagională, şi a fost nevoit să abandoneze.

STUDIU. Persoanele care consumă Ozempic şi Wegovy prezintă un risc mai mare de a dezvolta NAION, o formă rară de orbire

„Declinul cognitiv” al lui Biden, pe prima pagină în presa internaţională. Interviul a înrăutăţit situaţia democraţilor / Ce scriu marile publicaţii despre starea Preşedintelui

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..