Israelul le cere tuturor oamenilor din oraşul Gaza să plece

Israelul le cere tuturor oamenilor din oraşul Gaza să plece
📅 2024-07-13

Operaţiunile militare israeliene în oraşul Gaza continuă pe măsură ce discuţiile privind încetarea focului se reiau. Totuşi, Hamas a anunţat că discuţiile ar putea fi în pericol ca urmare a deciziei.

Armata israeliană le-a cerut tuturor locuitorilor oraşului Gaza să evacueze spre sud, din cauza intensificării operaţiunilor din nord, potrivit BBC.

Pliante aruncate de aeronave îi instruiesc pe „toţi cei din oraşul Gaza” să părăsească o „zonă de luptă periculoasă” prin rutele sigure desemnate. Rutele duc la adăposturi din Deir al-Balah şi al-Zawaida.

ONU a spus că este profund îngrijorată de ordinele de evacuare. Este a doua oară de la începutul războiului când locuitorilor oraşului Gaza li se cere să evacueze. Se estimează că în oraşul Gaza se află mai mult de un sfert de milion de oameni.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

BREAKING NEWS Trump, sângerând, a fost scos de pe scenă după un incident de securitate în care s-ar fi tras focuri de armă

Fostul preşedinte Donald Trump a fost coborât de pe scenă de agenţii de securitate în timpul unei incident care a avut loc sâmbătă la un miting în Butler, Pennsylvania.

FCSB - U Cluj 1-1, în cel mai important meci de la startul Superligii

FCSB şi Universitatea Cluj au remizat sâmbătă seară, în Ghencea, în prima etapă a Superligii la fotbal.

Societăţile de brokeraj de la Bursa Valori Bucureşti, cea mai bună primă jumătate de an din istorie

Societăţile de brokeraj de la Bursa de Valori Bucureşti au avut cea mai bună primă jumătate de an din istorie în 2024, cu intermedieri de circa 30 mld. lei, pe fondul maximelor istorice, al numărului record de investitori şi al emisiunilor Fidelis, anunţă Ziarul Financiar.

Raport: Atacul din sudul fâşiei Gaza l-ar fi vizat pe comandantul Hamas Mohammed Deif / Netanyahu iese la lumină: nu i-am informat pe americani înainte

Analiză: În industria europeană a berii, cei mici pică pe capete

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..