Hezbollah spune că va intensifica războiul cu Israelul după uciderea liderului Hamas

Hezbollah spune că va intensifica războiul cu Israelul după uciderea liderului Hamas
📅 2024-10-18

Liderul Hamas, Yahya Sinwar, a fost ucis miercuri în timpul unei operaţiuni a soldaţilor israelieni în enclava palestiniană, un eveniment decisiv în conflictul care durează deja de un an.

Liderii occidentali au declarat că moartea sa deschide o oportunitate pentru încheierea conflictului, dar premierul israelian Benjamin Netanyahu a transmis că războiul va continua până când ostaticii capturaţi de militanţii Hamas vor fi returnaţi.

„Astăzi am reglat scorul. Astăzi răul a primit o lovitură, dar sarcina noastră nu a fost încă finalizată”, a spus Netanyahu într-o declaraţie video, înregistrată după confirmarea morţii liderului, joi.

„Dragelor familii de ostatici, le spun: Acesta este un moment important în război. Vom continua cu toată forţa până când toţi cei dragi vouă, cei dragi nouă, vor fi acasă”, a adăugat el.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

ZF: De ce nu fac PNL şi PSD front comun pentru susţinerea taxei pe cifra de afaceri?

Scăderea pragului pentru impozitarea microîntreprinderilor, unul dintre motivele pentru care Comisia Europeană a suspendat plata cererii a treia din PNRR, este subiect de campanie pentru coaliţia PSD-PNL, arată Ziarul Financiar.

Războiul din Ucraina, ziua 968. Zelenski afirmă că invitaţia de a adera la NATO este singura modalitate de a încheia războiul cu Rusia

Ion Cristoiu: De ce nu fac politică

Zelenski, la întâlnirea cu liderul NATO: Ucraina merită să devină al 33-lea membru al alianţei

Recomandări pentru pelerinii prezenţi la Sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor

Cancelaria Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pune la dispoziţia pelerinilor un set de recomandări pentru o bună desfăşurare a sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, anunţă basilica.ro.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.