Cel puţin 19 răniţi în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene

Cel puţin 19 răniţi în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene
📅 2024-09-16

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian.

Cel puţin 19 răniţi în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene

Răniţii au fost raportaţi de oficiali din întreaga ţară după atacul de peste noapte al Rusiei asupra instalaţiilor energetice ucrainene.

12 persoane, dintre care opt copii, au fost spitalizate după o lovitură în apropierea a două case în care se adăposteau în regiunea Harkov, a declarat guvernatorul Oleh Syniehubov.

Loviturile au făcut parte dintr-o serie de atacuri susţinute ale Rusiei împotriva reţelei de energie electrică a Ucrainei, care durează din martie.

Citește pe alephnews.ro: Donald Trump a fost ținta unui nou atentat. Ce se știe despre atacator și care erau legăturile acestuia cu Ucraina
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat petrecerea. IT-ul, sectorul unde plouă cu salarii de mii de euro şi angajări pe bandă rulantă, a amorţit. Proiectele sunt tot mai rare, salariile încep să scadă VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Pagina verde. Plastic – realităţi şi prejudecăţi. Ioan Vâţ, ALPLA: „În 2025, vrem să majorăm capacitatea de producţie din fabrica de PET reciclat pe care o avem la Târgu-Mureş“
Citește și: Mama lui Michelle Obama, Marian Robinson, a murit la 86 de ani
Citește și: Războiul din Ucraina, ziua 829. Infrastructura energetică din cinci regiuni, afectată de un atac aerian masiv al Rusiei / G7 şi UE vor să vizeze băncile care ajută Rusia să se sustragă sancţiunilor
Citește și: Hamas, reacţie după planul de încetare a focului prezentat de Biden
Nadia Comăneci s-a întâlnit cu David Popovici. Ce i-a spus când au rămas singuri

PROSPORT.RO

Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el

CANCAN.RO

Cel mai căutat LAPTE de români este foarte scump. Cât ajunge să coste un litru într-un supermarket

GANDUL.RO

 
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 936. Atac masiv cu drone asupra Kievului / ISW: Rusia se va confrunta cu o penurie de arme pentru invazia din Ucraina / „Ucraina îi poate păstra” - comandantul cecen renunţă la compatrioţii care s-au predat Kievului

Construcţii modulare, soluţia pentru reluarea cursurilor în şcolile afectate de inundaţii din Galaţi

Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea instalării unor construcţii modulare pentru a asigura continuitatea procesului educaţional în şcolile grav afectate de inundaţiile recente din judeţul Galaţi.

BEC simplifică procedura de vot pentru persoanele cu probleme de sănătate

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat luni o decizie care facilitează accesul la vot pentru persoanele cu probleme de sănătate sau invalidităţi la alegerile parlamentare din 2024, prin intermediul urnei speciale.

STB prelungeşte programul pentru meciul cu Rapid - Universitatea Cluj

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă prelungirea programului pentru a veni în sprijinul spectatorilor care vor urmări meciul dintre F.C. Rapid Bucureşti şi F.C. Universitatea Cluj pe Stadionul Giuleşti.

Furtuna Boris: 15 morţi şi un peisaj dezolant în Europa Centrală şi de Est

Luni, Europa Centrală şi de Est a jelit cel puţin 15 morţi în urma trecerii furtunii devastatoare Boris, care a lăsat, de asemenea, mii de oameni fără adăpost şi a provocat pagube imense care sunt încă greu de estimat.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..