Bulgaria a confiscat heroină în valoare de aproape 8,5 milioane de euro într-un camion care se îndrepta din Iran spre Europa de Vest

Bulgaria a confiscat heroină în valoare de aproape 8,5 milioane de euro într-un camion care se îndrepta din Iran spre Eu
📅 2024-06-18

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura de droguri la 8,5 milioane de euro, potrivit AP.

Camionul a fost confiscat la punctul de control Kapitan Andreevo de la graniţa cu Turcia, a declarat sâmbătă procurorul regional din Haskovo, Ivan Stoyanov. Se crede că drogurile proveneau din Iran şi erau destinate distribuţiei în unele dintre cele 27 de naţiuni ale Uniunii Europene, a declarat acesta

Şoferul turc al camionului a fost reţinut şi ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de acuzaţii de trafic de droguri.

Bulgaria, care se află pe o rută a drogurilor din Orientul Mijlociu către Europa de Vest, a luat măsuri semnificative în ultimii ani pentru a preveni traficul de droguri.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Belgienii sunt încrezători că vor face un meci bun împotriva României la EURO 2024

Răzvan Paşcalău a semnat cu Dinamo

Cluburile Dinamo 1948 Bucureşti şi US Lecce au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului central Răzvan Bogdan Paşcalău.

Se închide podul ce traversează râul Jiu la Mihăiţa

Se închide podul ce traversează râul Jiu la Mihăiţa, în perioada 18-20 iunie. între orele 8.00 - 18.00, pentru lucrări.

Scandalul alegerilor de la Sectorul 2. Radu Mihaiu a fost audiat în calitate de martor

Primele calificări în finale şi un loc 4 la Campionatul European de Nataţie 2024

Primele calificări în finale şi un loc 4 la Campionatul European de Nataţie 2024, care au loc la Belgrad, Serbia, în perioada 10-23 iunie.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..