Simona Halep a primit wild-card la turneul de la Madrid: „A fost mereu special pentru mine”

Simona Halep a primit wild-card la turneul de la Madrid: „A fost mereu special pentru mine”
📅 2024-07-27

Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de la Madrid (23 aprilie - 5 mai). Ea a primit un wild-card din partea organizatorilor.

În timp ce așteaptă un wild-card din partea organizatorilor turneului WTA 250 de la Rouen, Simona Halep a primit o veste uriașă: va juca la Mutua Madrid Open 2024!

Simona Halep, wild-card pentru turneul de la Madrid

Căzută pe locul 1143 WTA, după absența de un an și jumătate din circuit, Simona Halep a anunțat pe contul ei de Instagram că revine la turneul de categorie WTA 100.

„Mulțumesc mult (n.r.- a scris în spaniolă „Muchas gracias”) turneului de la Madrid pentru wild-card! Turneul a fost mereu unul special pentru mine. Am multe amintiri plăcute și abia aștept să îmi fac unele noi. Ne vedem în curând!” a fost mesajul Simonei.

8.770.480 de dolarie valoarea totală a premiilor

128 de jucătorivor lua startul în competiția de la Madrid

Turneul de la Madrid e unul special pentru Simona. Ea a triumfat în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

Mutua Madrid Open anunță azi primele patru nume care au primit invitație pentru tablourile principale de la feminin și masculin: Simona Halep, Caroline Wozniacki, Kei Nishikori și Martín Landaluce.

Turneul de categorie 1000 va avea astfel două jucătoare care știu ce înseamnă să fii pe locul 1 și, măcar, să joci finala din Caja Magica.

The Mutua Madrid Open announced on Thursday the names of the first four invitees to the WTA and ATP main draws: Simona Halep, Caroline Wozniacki, Kei Nishikori and Martín Landaluce. Nicio femeie nu a ajuns mai des în ultimul act al turneului decât Halep. A jucat prima finală în 2014, dar a pierdut cu Maria Sharapova. Ulterior, în 2016 și 2017 a câștigat trofeul pe Arena „Manolo Santana”. În 2019 a jucat din nou finala, dar a pierdut contra lui Kiki Bertens. hHalep, alături de Serena Williams, e singura jucătoare care și-a apărat trofeul.

- comunicatul turneului de la Madrid

Recent, Halep, care s-a retras din echipa de Fed Cup a României, a participat la turneul de la Miami, datorită unei invitații a organizatorilor, și a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, pe 19 martie.

VIDEO. La ce crede Simona Halep că trebuie să mai lucreze după revenirea în circuit: „Trebuie să mă apuc de muncă, faptul că am stat atâta timp o să dăuneze”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Mirra Andreeva a câștigat Iași Open! Sportiva are 17 ani și este la primul succes în circuitul WTA

Mirra Andreeva (17 ani, locul 31 WTA) a câștigat Iași Open, după ce a învins-o în finală pe Elina Avanesyan (21 de ani, locul 75 WTA), scor 5-7, 7-5, 4-0. Elina s-a retras la scorul de 4-0 în setul decisiv. Meciul a inceput cu patru ore întârziere din cauza ploii, iar partida a durat două ore și ...

Fabrizio Romano dezvăluie » Pep Guardiola intră la negocieri de prelungire cu Manchester City: „Vreau să fiu sigur că este decizia corectă”

Pep Guardiola (53 de ani), din 2016 managerul lui Manchester City, ar putea continua și după sezonul 2024-2025 pe banca „cetățenilor”. După ce anunțase la finalul lunii mai faptul că este mai aproape de plecare, acesta s-a răzgândit și a anunțat faptul că ar putea continua și după sezonul viitor....

Ana Bogdan - Jasmine Paolini, în turul I de la Jocurile Olimpice » Vrea să producă surpriza în fața finalistei de la Roland Garros și Wimbledon!

Ana Bogdan, 31 de ani, aflată în premieră la Jocurile Olimpice, o înfruntă astăzi, de la ora 13:00, pe italianca Jasmine Paolini, în primul tur al turneului olimpic de tenis de la Olimpiadă. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și pe plaforma Max. Zi aglomerată pentru cele t...

După FCSB - Oțelul 0-2, Andrei Vlad își toarnă cenușă în cap: „Problema este la noi, ne asumăm”

Cu Oțelul Galați, partidă pierdută de FCSB cu 0-2, Andrei Vlad (25 ani) a fost titular între buturile roș-albaștrilor, a doua partidă de Superligă din ultimul an și jumătate în care acesta evoluează din primul minut în campionat. În acest start de sezon, a mai fost titular în Supercupa României, ...

Basarab Panduru a numit cel mai slab jucător de la FCSB în meciul cu Oțelul: „Rar vezi așa ceva” + „A părut o echipă de retrogradare”

Basarab Panduru, fost internațional, nu s-a ferit de cuvinte după eșecul FCSB-ului cu Oțelul Galați, scor 0-2. Campioana României a pierdut primul meci din acest sezon de Superliga. La finalul meciului, Panduru nu a avut milă de jucătorii lui Elias Charalambous (43 de ani) și i-a criticat pentru ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..