Felipe Melo, poveste genială cu Adrian Mutu la Fiorentina: „Bravo, acum cumpără-ți un ceas adevărat!”

Felipe Melo, poveste genială cu Adrian Mutu la Fiorentina: „Bravo, acum cumpără-ți un ceas adevărat!”
📅 2024-10-26

Felipe Melo (41 de ani) a acordat un amplu interviu în publicația La Gazzetta dello Sport, în care și-a amintit de perioada petrecută în Italia. Fundașul central de la Fluminense a rememorat una dintre poveștile frumoase pe care le-a trăit la Fiorentina, alături de Adrian Mutu.

Brazilianul spune că vorbește des cu cel poreclit „Il Fenomeno”, de la care a primit o lecție chiar la începutul aventurii sale în Toscana.

În 2008, Melo ajungea la Firenze transferat de la Almeria. După doar un sezon, a făcut pasul la Juventus, care l-a împrumutat la Galatasaray. Ulterior a mai evoluat pentru Inter și Palmeiras.

Adrian Mutu i-a turnat un pahar cu vin pe ceas lui Felipe Melo

Felipe Melo a încercat să impresioneze la Fiorentina, într-un vestiar pe care l-a împărțit cu nume importante precum Alberto Gilardino, Sebastien Frey și Giampaolo Pazzini.

Cunoscut pentru temperamentul său irascibil, fundașul central din America de Sud a povestit o întâmplare care l-a avut în prim-plan pe Adrian Mutu.

„Dintre foștii mei colegi, cel mai des mă aud cu Mutu. Și cu el am o poveste incredibilă: abia ajunsesem, se organiza o cină cu echipa. Cu ocazia asta, mi-am pus un frumos Rolex fals cumpărat din cartierul Chinatown din New York. Mutu mă observă și îmi zice: «Frumos ceasul ăsta...». La puțin timp, ia un pahar cu vin roșu și mi-l toarnă pe încheietura mâinii. Mi-a distrus ceasul, apoi m-a privit și mi-a spus «Bravo, acum du-te și cumpără-ți unul adevărat!”, și-a amintit Felipe Melo în ediția tipărită a Gazzetta dello Sport.

Aș fi putut să rămân la Fiorentina, iubesc Firenze, singura fată pe care o am s-a născut acolo. Dar m-au trimis la Juventus, cu experiența de astăzi m-aș fi impus. Firenze a fost un vis, prima echipă mare din viața mea.

- Felipe Melo, fost jucător la Fiorentina

Adrian Mutu vs. Felipe Melo în Fiorentina - Juventus 0-0, 17 aprilie 2011. Foto: Imago

Se pregătește de cariera de antrenor

Felipe Melo vrea să se dedice familiei după ce va agăța ghetele în cui, momentul fiind foarte aproape, spune el. Profesional, plănuiește să devină antrenor.

„Sunt bine cu mine, vreau să-mi urmăresc copiii și să mă dedic altor lucruri. Băiatul care la 6 ani voia să devină fotbalist și-a împlinit visurile. Acum, voi deveni un mare antrenor”, a promis Felipe Melo.

17trofee are Felipe Melo în carieră: 3 titluri, 2 Cupe și 3 Supercupe ale Turciei, toate cu Galatasaray. În Brazilia, a fost de două ori campion și a cucerit două Cupe. A ridicat de 3 ori trofeul Copa Libertadores deasupra capului, cu Palmeiras, și o dată trofeul Recopa Sudamericana. În 2009, a luat Cupa Confederațiilor cu Brazilia.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Hermannstadt - Dinamo, meciul zilei în Superligă! Echipele pregătite de Kopic și Măldărășanu: absență de marcă la „câini”

Hermannstadt și Dinamo se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:00, la Sibiu, într-o confruntare din runda #14 din Superligă. Partida, prima a „câinilor roșii” de la eșecul din derby, va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport și Prima Sport. ...

Petrolul vs Poli Iași, în runda #14. Formații probabile și cele mai tari cote

Petrolul și Poli Iași se întâlnesc sâmbătă, de la 16:00, în etapa #14 din Superliga. Meciul va fi liveTEXT la GSP.RO și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Programul complet al etapei #14 din Superliga Petrolul - Hermannstadt, live de la 16:00 Pentru live și statistici, click AICI Petrol...

UTA - Gloria Buzău, un duel între două vecine de clasament din etapa #14 din Superligă » Echipe probabile + cele mai tari cote

UTA Arad - Gloria Buzău, partidă contând pentri etapa a 14-a a Superligii, are loc astăzi de la ora 13:30. Partida este în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport și Digi Sport. UTA și Gloria Buzău sunt clasate pe locurile 11, respectiv 12 în clasamentul Superligii, ambele încercân...

Își dă Dan Petrescu demisia de la CFR Cluj?! Antrenorul ardelenilor a răbufnit la conferință și a dat răspunsul: „Știu ce mă așteaptă”

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a analizat remiza cu Sepsi, scor 3-3, din etapa #14 din Superliga. Apoi, la conferința de presă, „Bursucul” a vorbit și despre demisie, cerută de fani la 1-3. CFR Cluj a scos un punct în prelungiri, prin golul lui Postolachi. Dan Petrescu e de părere că ec...

Meciul zilei » FC Hermannstadt vs. Dinamo București - Etapa 14 - SuperLiga

Premier GSP » Propunere surprinzătoare de antrenor pentru Manchester United: „Ar schimba multe lucruri”

Galeria Dinamo a făcut show la Sibiu, înaintea partidei cu Hermannstadt

Fotbal Feminin, România - Polonia 1-2 » Massimo Pedrazzini, resemnat după înfrângerea în fața polonezelor: „Polonia este o echipă foarte bună. Am avut o atitudine bună!”

Fotbal Feminin, România - Polonia 1-2 » Florentina Olar, după ratarea penalty-ului: „Mi-am asumat. A fost o execuție slabă!”

Fotbal Feminin, România - Polonia 1-2 » Ioana Balaceanu, după marcarea golului pentru tricolore: „Toată lumea este supărată”

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.