Tragerea la sorți pentru grupele EURO a mutat derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj

Tragerea la sorți pentru grupele EURO a mutat derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj
📅 2024-10-24

Conform variantei inițiale de program pentru etapa 18 din SuperLigă, derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj urma să aibă loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20:00.

Calificarea recentă a României la EURO 2024, obținută în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, a condus la modificarea programului.

Tragerea la sorți pentru grupele EURO a mutat derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj

Duelul dintre CSU și CFR Cluj a fost mutat cu jumătate de oră mai târziu, la ora 20:30 pe 2 decembrie. Motivul? În aceeași zi, de la 19:00, ora României, va avea loc tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

Ceremonia se va desfășura în sala de concerte „Elbphilharmonie” din Hamburg. Vor fi 4 urne, a căror configurație va fi stabilită de rezultatele finale din campania de calificare.

Germania, echipă calificată din oficiu, va fi primul cap de serie. Ea va fi urmată de câștigătoarele seriilor preliminare, alese în ordinea punctelor, apoi de locurile secunde. În grupele cu câte șase echipe, cum este cea a noastră, se vor șterge cele două meciuri cu ultima clasată.

Dacă va termina pe locul 1 în grupa I, cu un egal sau o victorie în această seară cu Elveția, România va fi în urna a doua. În caz contrar, „tricolorii” vor fi în a treia sau a patra urnă valorică.

Programul etapei 18 din SuperLigă

Vineri, 1 decembrie

Sâmbătă, 2 decembrie

Duminică, 3 decembrie

Luni, 4 decembrie

Mai multe știri de actualitate:

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu am votat primarul ca să fie șef de club și să-și dea el cu părerea, să-l înjure pe Becali, să înjure arbitrul?!”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Românii s-au săturat de certuri și e nevoie de o construcție a societății. Trebuie să aducem o normalitate. Și în sport și în politică”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „ Noi am stricat societatea! Îmi doresc să am o țară normală și să am un președinte normal care să nu mai judece pe nimeni”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Sunt fan FCSB! N-am nicio problemă că sunt fluierat. Păi dar ce, eu n-am fluierat pe stadion?!”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, intervenție clară în războiul FCSB - Steaua: „Nu poți să confiști un stadion pentru o dispută! Sunt un om calculat și încerc să găsesc întotdeauna echilibru”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Domnul Talpan s-a transformat într-un fel de Gigi Becali. «Dom'le, e echipa mea, Steaua!». Nu e echipa domniei sale. Gigi Becali și-a băgat proprii bani”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Eu o să fac stadionul Dinamo! Românii s-au cam săturat. Dom'le, tot timpul vin la televizor politiceni și ei explică”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, dezvăluiri din tinerețe: „Mama ne mai atingea, eram trei băieți! Am învățat să pescuiesc cu tata. Acolo a fost momentul când eu m-am împrietenit cu tatăl meu”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Trebuie să înțelegem că un primar nu este un patron de echipă de fotbal! Rostul primarului e cu totul altul”

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Nu cred că Burleanu a avut totuși capacitatea de a-l aresta pe Gică Popescu! În niciun stat modern, european n-ar fi făcut pușcărie!”

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.