Gigi Becali l-a pus la colț pe Bîrligea după numai 45 de minute jucate în FCSB - Petrolul: „Să înțeleagă asta!”

Gigi Becali l-a pus la colț pe Bîrligea după numai 45 de minute jucate în FCSB - Petrolul: „Să înțeleagă asta!”
📅 2024-09-21

Gigi Becali, 66 de ani, a comentat prestația lui Daniel Bîrligea (24) la debutul acestuia la FCSB. Atacantul cumpărat cu peste două milioane de euro a fost înlocuit la pauza meciului cu Petrolul.

Bîrligea a avut în această seară șansa debutului la FCSB, în remiza cu Petrolul, 1-1. Nu a fost o primă apariție reușită, pentru că atacantul venit de la CFR a fost înlocuit la pauză.

Gigi Becali nu se grăbește să tragă concluzii în cazul lui Bîrligea, dar a emis deja un prim avertisment pentru acesta, solicitându-i să se arate la joc, „să joace ca la CFR”.

Gigi Becali, despre debutul lui Daniel Bîrligea: „Trebuie să joace ca la CFR. Nu mai bine, ca la CFR”

„Cum să mi se pară? Nu pot să spun după un joc. Să vedem, ce să spun după o repriză? L-am schimbat că nu a contat deloc în joc. Nu a contat deloc. O să vorbesc cu el, pentru că la mine ca să joci trebuie să nu fugi la joc. Trebuie să te arăți la joc.

Să nu cumva să facă și el ca alții, unii care au mai ajuns pe la FCSB. O să vedem. Cum să n-am răbdare?, că am dat bani, milioane pe el. Dar trebuie să înțeleagă că trebuie să joace ca la CFR. Nu vreau mai bine, doar să joace ca la CFR. Să vină să primească mingea, nu să stea unde nu o poate primi”, a afirmat patronul FCSB la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Octavian Popescu a pierdut câteva mingi cum nu are voie”

Latifundiarul a comentat și prestația lui Octavian Popescu, pe teren 67 de minute:

„I-am cerut lui Mihai (n.r. - MM Stoica) să-i spună lui Octavian Popescu înaintea meciului: «Vezi că la fotbal trebuie să fie bărbăție!». A avut mici realizări, apoi la pauză i-am spus: «Spune-i că trebuie să suferim. Trebuie să alerge, să ne apărăm». A pierdut câteva mingi cum nu are voie. În loc să ținem de minge... Asta e.

Ei zic că și-a revenit și că la antrenamente este exact ăla, George care a fost. Să vedem. Nu vreau să spun... oricum am câștigat 1-0. Ăsta nu e gol. Nu pun golul ăsta”.

Câtă încredere am avut în Baeten, dar nu știu ce se întâmplă cu el...

- Gigi Becali, patron FCSB

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Narcis Răducan a intervenit la GSP Live după FCSB - Petrolul 1-1: „Meciul a fost destul de slab, influențat și de calitatea gazonului”

Alexandru Tudorie, după egalul smuls cu FCSB în prelungiri: „A fost un meci dificil. După ce au rămas în 10 jucători, am atacat constant.”

Adrian Șut, declarații după FCSB - Petrolul 1-1: „Nu avem ce face, ne lingem rănile și mergem mai departe” + Ce zice de arbitrajul din această seară

Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”

Claudiu Tudor, 39 de ani, președintele de la Petrolul Ploiești, admite că sunt probleme financiare la club, până la 3 luni de restanțe salariale, dar transmite că el și ceilalți conducători sunt pe drumul cel bun în privința atragerii de sponsori. În căutare de fonduri, cei de la Petrolul au soli...

Alexandru Băluță, după golul marcat din meciul cu Petrolul: „M-aș fi bucurat să fie un gol de trei puncte în această seară”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..