Au lăsat străinătatea pentru un trai autentic și sănătos! - GAZETA de SUD

Au lăsat străinătatea pentru un trai autentic și sănătos! - GAZETA de SUD
📅 2024-10-18

Numărul românilor care au ales să plece peste granițe pentru un trai mai bun este pur și simplu copleșitor! Cu toate acestea, pare că a sosit, în sfârșit, momentul în care mulți dintre cei plecați decid să se întoarcă pe meleagurile unde au copilărit.

Și-au construit locuințe confortabile, au pus bani deoparte, au lansat noi afaceri în țară, așa că au toate condițiile necesare pentru a se bucura de o viață fericită. Mai mult decât atât, gustul legumelor de acasă nu poate fi comparat cu nimic în lume, iar decizia de a se întoarce acasă a fost determinată, de asemenea, și de dorința de a mânca mai sănătos.

Românii își doresc control deplin asupra calității alimentelor pe care le consumă!

    Foarte mulți dintre românii plecați peste granițe au lucrat în agricultură, în abatoare și în diverse fabrici unde se prepară diverse alimente pe care au jurat că nu le vor mai pune niciodată pe masă! Asta deoarece au fost martorii procedeului de obținere a legumelor și a preparatelor din magazine, procedeu din care fac parte o mulțime de produse chimice.

    Cum alimentația joacă un rol deosebit pentru starea de sănătate, aceștia au decis să se întoarcă acasă, acolo unde pot avea mai mult control asupra calității bucatelor pe care le pun pe masă.

    Povestea lui Cătălin

    Cătălin a lucrat în Germania timp de 14 ani, iar acum este mai fericit decât oricând că a putut face pasul de a se întoarce acasă:

    „Pare că a trecut o veșnicie din momentul când m-am suit pentru prima oară în autocar. Pe atunci, am zis că stau doar 2-3 ani, cât să îmi strâng bani pentru a-mi cumpăra o mașină. Am mai stat 5 ani, deoarece am vrut casă. Apoi am vrut să pun bani deoparte, iar timpul a zburat. Cel mai dor mi-a fost de gustul legumelor pe care le mâncam la părinți și la bunici. Cele mai bune roșii se fac în România, fără pesticide, insecticide, îngrășăminte chimice și altele!”

    Acesta și-a construit o casă într-un sat modest, unde are parte de aer curat și mai ales de liniște. Astăzi, alături de familia sa frumoasă are un solar, de care se ocupă cu bucurie în fiecare zi, păsări, cățel, pisici și declară că, în sfârșit, se simte împlinit.

    Povestea lui Tudor

    Asemănătoare este și povestea lui Tudor, un tânăr plecat în Spania încă de când avea 18 ani, care a decis să se întoarcă acasă după 7 ani în care a muncit în agricultură:

    „Nu aveam studii superioare, așa că în România nu puteam găsi un loc de muncă bine plătit. Un prieten m-a chemat în Spania, pentru a lucra în agricultură, și am plecat fără a sta pe gânduri. Văzând cât de multe soluții sunt folosite pentru a stropi diferite plante, nu am vrut niciodată să gust din legumele de care eram responsabil.”

    Prima achiziție pe care a făcut-o Tudor încă din prima zi când s-a întors a fost un kit pentru a-și construi propriul solar de gradina astfel încât să simtă iar gustul de odinioară al legumelor sănătoase și gustoase.

    „Imediat ce am ajuns în țară, am intrat pe site-ul celor de la Solarii Izosun, și am făcut comandă de un solar mare și încăpător. Mi-am jurat că nu voi mai cumpăra vreodată legume din magazin! Montajul a fost ușor de făcut, calitatea produselor excelentă și cred că, după decizia de a mă întoarce acasă, aceasta a fost cea mai bună idee avută vreodată.”

    Kit-urile pentru construirea unui solar de grădină, preferate de către românii care își doresc legume naturale

      Amenajarea unui solar de grădină este mult mai complicată decât poate părea la o primă vedere. De aceea, mulți români preferă să cumpere un kit care include toate componentele necesare pentru a construi un solar funcțional, calitativ și durabil.

      Montajul se face simplu, nu ai nevoie de unelte speciale sau de cunoștințe de construcții, iar astfel se explică popularitatea acestor solarii.

      Alina, din Sascut, a decis și ea că are nevoie de un astfel de solar, iar acum se gândește să mai cumpere un kit:

      „Solarul montat în martie este foarte stabil și bine construit. Folia este foarte bună. Mă gândesc la o nouă achiziție, am avut producție foarte bună vara aceasta.”

      Calitatea reprezintă de departe cel mai important criteriu de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un kit pentru solarul pe care vrei să îl amenajezi. Prin urmare, acesta poate fi un argument foarte bun pentru a alege și tu un solar de la Izosun. Îl poți comanda telefonic, la 0734 946 364, sau de pe site-ul web: www.solarii-izosun.ro.

      Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
      📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

      Ultimele stiri gds

      Palatul Victoria, iluminat în albastru, cu ocazia Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

      Guvernul marchează Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, urmând ca Palatul Victoria să fie iluminat în albastru, în această seară, în semn de solidaritate cu victimele acestui fenomen infracțional care schimbă dramatic destine. ”Ne alăturăm acestui demers simbolic, ca gest de ...

      Tragerile Speciale Loto ale Toamnei

      Loteria Româna organizează, duminică, 20 octombrie, Tragerile Speciale Loto ale Toamnei. Pentru aceste trageri, Loteria suplimentează fondul de câștiguri al categoriei I pentru jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, după cum urmează: Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 7,82 milioane de e...

      Macaroons de Cocos sau Rochers  – un desert delicios și ușor de preparat

      Originar din Franța, aceste mici delicii au fost create pentru a valorifica ingrediente simple și a aduce un gust exotic. Rochers au evoluat de-a lungul timpului, rămânând preferate în patiseriile franceze. Cu un exterior crocant și un interior moale, aceste deserturi sunt perfecte pentru orice o...

      Mehedinți: Cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

      Doi bărbați de 54, respectiv 33 de ani, din comuna Tâmna, respectiv comuna Voloiac, sunt cercetați pentru tăiere ilegală de arbori. Polițiștii din Șimian i-au depistat, în flagrant delict, pe cei doi bărbați de 54, respectiv 33 de ani, care ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori dintr-un fond fo...

      Superliga | Programul / rezultatele meciurilor din etapa 13

      Vineri, 18 octombrie – ora 18.30: Gloria Buzău – AFC Hermannstadt, ora 21.00: U Cluj – Oțelul Galați.Sâmbătă, 19 octombrie – ora 18.15: Sepsi Sf. Gheorghe – UTA Arad, ora 21.00: Petrolul Ploiești – CFR Cluj.Duminică, 20 octombrie – ora 16.00: Universitatea Craiova – FC Bot...

      Amulete Aurite

      Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.