Un donator de organe declarat mort „a revenit la VIAȚĂ” pe masa de operații, chiar în timp ce medicii se pregăteau să-i extragă inima

Un donator de organe declarat mort „a revenit la VIAȚĂ” pe masa de operații, chiar în timp ce medicii se pregăteau să-i
📅 2024-10-18

Un bărbat declarat mort „a revenit la viață” în timp ce medicii se pregăteau să îi preleveze inima donată. Donatorul de organe s-a trezit în într-un moment inspirat după povestea jocului video de mare succes, Grand Theft Auto V. 

Thomas „TJ” Hoover II, în vârstă de 36 de ani, a fost dus de urgență la Spitalul Baptist Health Richmond din Kentucky după o supradoză de droguri, în octombrie 2021. El a fost declarat „pacient aflat în moarte cerebrală”.

Asistentă: „Se zvârcolea pe masa de operații. Plângea”

Când asistentele l-au dus în sala de operație pentru ca medicii să-i testeze sănătatea inimii pentru prelevare, el s-a trezit brusc la viață. Nyckoletta Martin, o fostă asistentă al organizației Kentucky Organ Donor Affiliates (KODA), a spus:

„Se zvârcolea pe masă. Ăsta e cel mai urât coșmar.  Să fii în viață în timpul unei operații și să știi că cineva urmează să te deschidă și să-ți ia organele. Este îngrozitor”.

O altă angajată KODA, Natasha Miller, a descris cum Hoover părea să prezinte semne de viață în timp ce era dus din unitatea de terapie intensivă în sala de operație:

„Parcă se zvârcolea. Și apoi, când ne-am apropiat, am văzut că avea lacrimi curgându-i pe față. Plângea”.

Hoover a supraviețuit și în prezent locuiește cu sora sa, Donna Rhorer. Ea a declarat că fratele ei pe care îl îngrijește  are probleme cu memoria, mersul și vorbitul de atunci, scrie Metro.

O secvență parcă inspirată dintr-un joc video

Această știre este similară cu o scenă din jocul video GTA V din 2013, când protagonistul își înscenează moartea și ajunge pe masa de operații pentru prelevare de organe, dar direct de la secția de autopsie.

Când medicii încep să-l scoată din sac și se pregătesc să-i taie pieptul pentru a-i lua inima, jucătorii trebuie să acționeze pentru a-l trezi pe protagonist și să iasă din sala de operații să îndeplinească o misiune de colectare de informații pentru FBI despre un personaj considerat  decedat.

Acest joc video de acțiune a devenit foarte controversat pentru multe scene violente.

Citește și: Mort timp de 90 de minute și readus la viață de medici, bărbatul din imagine povestește ce a văzut: „Nu e ceea ce crede lumea!”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gandul

SCHOLZ cere evitarea escaladării conflictelor în Orientul Mijlociu și avansarea soluției coexistenței a două state

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a pledat, vineri, pentru evitarea escaladării conflictelor în Orientul Mijlociu, cerând armistiții în Fâșia Gaza și în Liban și relansarea procesului de pace israelo-palestinian prin avansarea soluției coexistenței a două state. […]

iPhone 16, cel mai nou telefon lansat de Apple, are o problemă gravă: Bateria sa se descarcă mult prea repede

Unii utilizatori de  iPhone 16 și  iPhone 16 Pro se plâng pe Reddit, pe comunitățile de Apple Support  și forumurile MacRumors din cauza bateriei de la telefon care se descarcă rapid, în mod inexplicabil.  Aparent, […]

Varza de toamnă, de trei ori mai scumpă. Fermierii vând cu 3,50 lei kilogramul

Cei care vor să pună varză murată pentru iarnă ar putea plăti și de trei ori mai mult decât toamna trecută, afectată de secetă. Recolta este redusă și mai scumpă. Nici fermierii n-au mai pus […]

Primele CONCLUZII ale legiștilor, după ce au efectuat autopsia cântărețului Liam Payne

Procurorii au anunțat joi că celebrul cântăreț Liam Payne, care a făcut parte din grupul One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires. El a […]

Cel mai iubit joc video despre „Vestul Sălbatic” apare pe PC. Au trecut 14 ani de la lansarea sa

Red Dead Redemption, un joc de acțiune-aventură western lansat în mai 2010, pe Xbox 360 și PlayStation 3, fiind dezvoltat de Rockstar San Diego și distribuit de Take Two Interactive. Unii fani îl consideră „continuarea” […]

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.