TRAGEDIE în Franța. Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, apoi a atacat trecătorii pe stradă

TRAGEDIE în Franța. Un bărbat și-a ucis soția și cei doi copii, apoi a atacat trecătorii pe stradă
📅 2024-09-16

Tragedie în Mormant, un orăşel liniștit din regiunea Seine-et-Marne din apropierea Parisului. Un bărbat cu probleme psihiatrice și-a înjunghiat mortal soția și pe cei doi copii mici ai lor, apoi a rănit două persoane pe stradă înainte de a fi arestat, relatează AFP.

Un polițist care se îndrepta spre serviciu a arestat bărbatul sâmbătă la 6.30 dimineața, în timp ce suspectul a atacat oameni cu un cuțit pe străzile acestui oraş cu 5 000 de oameni, situat la 60 de kilometri sud-est de Paris. Procurorul general Jean-Michel Bourlès a declarat pentru AFP că un trecător a suferit răni la braţ și altul la gât, ambele răni fiind „fără consecințe grave”.

Atunci când a fost prins, bărbatul a spus poliției că și-a ucis soția și cei doi copii. În cele din urmă, poliția a găsit cele trei victime, soțul său și cei doi copii ai lor, în vârstă de 22 de luni și cinci ani, fiind uciși prin înjunghiere în casa lor.

În medie, o femeie este ucisă la fiecare trei zile în Franţa

Suspectul nu avea antecedente penale, dar avea „antecedente psihiatrice”. El se află în prezent în spital pentru a se verifica dacă starea sa este compatibilă cu custodia poliţiei.

Evenimentele au avut loc într-un cartier muncitoresc al oraşului, într-un bloc de locuinţe sociale cu între şase şi opt apartamente. „Am auzit strigăte în jurul orei 3 sau 4 dimineaţa”, a declarat pentru AFP o vecină în vârstă, a cărei fiică o ducea în altă parte. În jurul orei 7 dimineaţa, „mi-am scos câinele afară şi am văzut toată poliţia şi totul”, a povestit ea.

Duminică, primăria va deschide o unitate de primire medico-psihologică, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe din sat, „pentru toate persoanele, vecinii care simt nevoia să se exprime sau să discute cu profesionişti”, potrivit primarului.

Ancheta a fost deschisă pentru omucidere intenţionată şi violenţă intenţionată cu o armă, potrivit procurorului general.

Potrivit Serviciului Ministerial de Statistică pentru Securitate Internă (SSMSI), 60 de minori au avut o moarte violentă în familie în 2022, faţă de 49 în 2021. În 2023, mai mult de 60 de copii au fost ucişi de părinţii lor, potrivit La Voix de l’Enfant, o asociaţie care întocmeşte o numărătoare pe baza cazurilor raportate în mass-media.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gandul

Statele Unite continuă eforturile pentru armistițiu în GAZA și pentru calmarea situației la frontiera Israelului cu Libanul

Administrația Joe Biden continuă eforturile pentru un armistițiu între Israel și grupul islamist palestinian Hamas, dar și pentru evitarea unui conflict militar de amploare între armata israeliană și organizația fundamentalistă libaneză Hezbollah, anunță Departamentul de […]

Marius Tucă Show începe marți, 17 septembrie, de la ora 20.00, live pe Gândul. Invitat: Gen. (R) Paul Hurmuz

Invitatul zilei este Gen. (R) Paul Hurmuz, fost director adjunct al Diviziei Intelligence din Statul Major Militar Internațional al NATO. Emisiunea o puteți urmări pe canalul de YouTube Gandul și pe mariustuca.ro. ”Tineți aproape!”

Afacerea inedită pe care a gândit-o Nicolae. Cât câștigă după ce a atras în business-ul său mai mulți prieteni

Nicolae a început să câștige o mulțime de bani după ce a început să lucreze cu mai mulți prieteni într-un business inedit – o asociație de turme de oi. Ulterior, partenerii de afacere au construit […]

Momentul reținerii individului suspectat că intenționa să îl asasineze pe TRUMP /Bărbatul, pus sub acuzare pentru deținere ilegală de arme

Ryan Routh, suspectul arestat în apropierea terenului de golf pe care se afla Donald Trump, a fost pus sub acuzare, luni, pentru deținere ilegală de arme de foc, în timp ce procurorul general al SUA, […]

George SIMION a livrat casa construită în 12 zile / „Se poate să construim la 35.000 de euro!”

Președintele AUR, George Simion, a prezentat luni, casa construită în 12 zile pentru o familie care și-a pierdut locuința într-un incendiu. Liderul AUR a spus că prin acest proiect a demonstrat criticilor că se poate […]

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..