Un elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” a fost tăiat cu baioneta în mâna dreaptă de 4 minori care au escaladat gardul liceului. Elevul rănit a fost dus la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” pentru operație, iar agresorii au fost duşi la poliție pentru audieri.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2024/04/03apr-18-Iorgu-Sandw-Elevul-taiat-la-liceul-Iuliu-Maniu.mp3
EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere în jurul prânzului. Mai mulți băieți au escaladat gardul liceului, nefiind elevi ai unității de învățământ.

Aceștia ar fi pornit apoi o ceartă cu unul dintre elevi. La un moment dat, unul dintre agresori ar fi scos cuțitul tip baionetă și l-ar fi tăiat pe elevul de 16 ani.

În momentul în care poliția a ajuns la fața locului, tinerii deja fugiseră, însă au fost găsiți la scurt timp de oamenii legii care i-au dus la secție pentru audieri.

„Victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori din afara unității de învățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori cu un obiect tăietor, înțepător. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri medicale ”, a spus Diana Dănescu, subcomisar Poliția Capitalei.

Elevul rănit a fost transportat la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” pentru a fi operat, dar viața lui nu este pusă în pericol.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili de la ce a pornit conflictul între cei 4 tineri.

Sursa foto: Shutterstock